Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • It’s peeling time!

  Heb je ook weleens dat je verlangt naar een vlekkeloze, schone huid?
  Of wil je minder rimpeltjes en een strakkere huid? Dan zijn resurfacings de ideale behandeling voor jouw huid!

  De nieuwe generatie peelings van pHformula gaat een stap verder dan de bekende peelings en staan bekend om hun krachtige en resultaatgerichte werking, met een gezonde huid als uitgangspunt. De huid wordt niet alleen van buitenaf behandeld, maar dankzij de unieke actieve werkstoffen die diep in de huid worden opgenomen, zal de huid anders functioneren. Na een behandeling is resultaat gegarandeerd, maar het allerbeste is om de behandeling te herhalen voor een langdurig en stabiel resultaat.

  pHformula heeft eveneens effectieve huidverbeteringsproducten voor dagelijks gebruik. Deze producten zijn een vervolg op de behandelingen en verfijnen en verbeteren het behaalde resultaat van de behandelingen. Dankzij dit innovatieve behandelconcept zijn hardnekkige huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken, acne en rosacea goed te behandelen zonder lange herstelperiode. Alle producten en behandelingen van pHformula zijn vrij van kleurstoffen, parabenen en minerale vetten.

   

  Wil je het allerbeste voor je huid? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek waarbij de mogelijkheden besproken worden.

  De nieuwste behandelingen
  Bij Skinvision kun je terecht voor de nieuwste ontwikkelingen. Er zijn It’s peeling
  time!behandelingen met microdermabrasie, fruitzuurpeeling, kruidenpeeling, needling, ooglift, botox en fillers, PlexR en permanente make-up. In de behandeling wordt gewerkt met Dermalogica, pHformula of Media 8. Bij Skinvision ben je in goede handen en kun je altijd om advies vragen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply