Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ja, ik wil… een trouwjurk op maat!’
  Rate this post

  Als bruid wil je natuurlijk stralen op jouw bruiloft. Wat is dan mooier dan verschijnen in een unieke jurk die helemaal is afgestemd op jouw wensen?

  Bruidsjurkenontwerpster Barbara Fabrée: ‘Vaak zijn bruiden moe van het shoppen en teleurgesteld in het aanbod. Tijdens een kennismakingsgesprek met mij ontdekken ze dat hun wensen wél gerealiseerd kunnen worden. Een jurk op maat laten maken is een bijzonder proces: een samensmelting van jouw persoonlijke stijl en mijn vakkennis en creativiteit. Alles draait om jouw wensen en verlangens. Samen werken wij toe naar dat bijzondere moment in jouw leven. Ik geef je mijn eerlijke en deskundige advies. Al jouw ideeën kunnen samenkomen in een ontwerp. Hoe jouw lichaamsbouw ook is: een jurk op maat past perfect. Alle verhoudingen kloppen en je zult ervaren hoe fijn het dragen van maatkleding is. Je gaat de ‘couture experience’ beleven en daar met volle teugen van genieten. De passessies zullen momenten zijn waar jij en jouw dierbaren naar gaan uitkijken.’

  Hoogste kwaliteit
  Barbara vervolgt: ‘Ik werk met natuurlijke stoffen die zacht aanvoelen op de huid. Deze koop ik in bij Europese weverijen in Frankrijk en Italië. Het Franse kant waar ik mee werk, is van de hoogste kwaliteit. De motieven hebben een rijke historie. Sommige zijn al meer dan een eeuw oud en nog altijd even adembenemend mooi.’

  Met liefde en aandacht gemaakt
  ‘Bruiden durven soms de stap tot maatkleding niet te zetten omdat ze bang zijn voor het kostenplaatje. Het verschil met prijzen van de betere confectiemerken is niet groot. Het is een geruststelling te weten dat jouw jurk in een Nederlands atelier, onder de beste omstandigheden, gerealiseerd is. Ieder steekje aan jouw jurk wordt door mij met liefde en aandacht gemaakt.’

  Als je meer informatie wilt of een vraag hebt, neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of e-mail!

  Over Barbara Fabrée
  Barbara Fabrée: ‘Op jonge leeftijd begon ik met ontwerpen en maken van mijn eigen kleding. Mijn liefde voor mode en design heb ik verder kunnen ontwikkelen aan de Amsterdamse modeacademie AMFI. Daar ben ik in 1995, cum laude, afgestudeerd. Omdat mijn hart lag bij bruidsmode, ben ik naar Londen vertrokken en heb ik daar het vak geleerd. Inmiddels weten bruiden mij al bijna 25 jaar te vinden in mijn sfeervolle atelier in Oisterwijk. Mijn stijl kenmerkt zich door klassieke eenvoud, een perfecte pasvorm en natuurlijke materialen. Hierdoor hebben mijn ontwerpen een tijdloze schoonheid.
  Het mooiste aan mijn vak vind ik het creëren van een persoonlijk ontwerp. Juist in deze tijd van massaproductie is het bijzonder om een bruidsjurk op maat te laten maken. Het comfort en de uitstraling van maatkleding is iets wat wij niet meer gewend zijn. Toch is dit, als je gaat trouwen, wél het overwegen waard. Met een bruidsjurk op maat ben je er voor 100 procent zeker van dat niemand in je omgeving een vergelijkbare jurk zal dragen. In de voering van de jurk worden jullie namen en trouwdag geborduurd. Jij bent uniek op jullie trouwdag!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply