Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ja, ik wil!
  Rate this post

  Je loopt met je partner door het bos. Het waait een beetje en de zon schijnt heerlijk. Ineens zie je in de verte iets roods hangen. Het lijkt wel een hart! Jullie lopen er naartoe en ineens gaat je partner op één knie. Het verrast je volkomen en je voelt de tranen opkomen. Is dit hét moment?

  Als je ten huwelijk wordt gevraagd, is dat een bijzonder en ontroerend moment. Natuurlijk zeg je ‘ja’, want dit is de persoon waar jij de rest van je leven mee wilt delen. Als jullie van de ergste emoties bekomen zijn, fantaseren jullie samen over dé dag. Trouwen jullie op een mooie zomerdag of juist in de winter? Wat trekken jullie aan? Waar zal de dag plaatsvinden? Wie nodigen jullie allemaal uit? Om de huwelijksdag van je dromen te beleven, zijn er een hoop zaken die bedacht en geregeld moeten worden.

  Brabantse gastvrijheid
  De ideale huwelijksdag begint met het kiezen van een locatie. In principe kan een trouwdag overal gehouden worden: simpel in de achtertuin, lekker vrij op het strand of sfeervol in een feestzaal of restaurant. Het belangrijkste is dat de locatie voor jullie beiden goed voelt. Hebben jullie wel eens gedacht aan een sfeervol en eeuwenoud boerderijrestaurant? Warme kleuren, houten balken, knusse hoekjes en een open haard om heerlijk bij te zitten met een drankje. In Son en Breugel vind je restaurant de Gertruda Hoeve waar alles het Brabantse leven uitademt. Dit staat synoniem voor genieten van het leven, heerlijk en eerlijk eten en gastvrijheid. Als dat geen ideale sfeer voor jullie bruiloft is!

  Kiezen voor één trouwlocatie
  Als je gaat trouwen, kun je ervoor kiezen om de huwelijksvoltrekking en het diner op verschillende locaties te doen. Het is echter een aanrader om de gehele dag juist op één locatie te organiseren. Je gasten hoeven zich dan niet te verplaatsen en ook jullie kunnen fijn op één plek blijven. Dit brengt een hoop rust en dat kun je vast goed gebruiken op deze toch wel spannende en hectische dag. Bij de Gertruda Hoeve is dit allemaal mogelijk. Laat je gasten én jullie zelf heerlijk in de watten leggen en kijk achteraf terug op de mooiste dag van jullie leven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply