Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Japanse gezichtsmassage: natuurlijke facelift
  Rate this post

  Juist in heftige periodes van ingrijpende ziektes, zoals (borst)kanker, de enorme spanning, onzekerheid en intense moeheid die daarmee gepaard gaan, operatie, medicatie en herstel, is het zo belangrijk jezelf de rustige, koesterende aandacht te gunnen die je kwaliteiten en schoonheid belicht. Een Japanse gezichtsmassage kan daarbij helpen.

  Zoals de oude meesters van de Chinese Geneeskunde zeggen: ‘Uiterlijke schoonheid is gebaseerd op innerlijk evenwicht’. Een mens straalt naar buiten uit die hij van binnen is. Maar gezien de wisselwerking geldt dat andersom dus ook! Het effect van een Japanse gezichtsmassage reikt aanzienlijk verder dan enkel een uiterlijke verandering. We zien niet alleen een verjonging van de gezichtshuid, maar ook een verbetering van het algemene gevoel van welbevinden. Je gaat lekkerder in je vel zitten. Dat zie je en dat voel je!
  Door ontspannende technieken en stimulatie van drukpunten is het effect direct merkbaar.
  Spanning in het hoofd vermindert, de energiestroom komt in balans, de bloedcirculatie krijgt een oppepper, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en de afvoer van toxines worden gestimuleerd, en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Hierdoor verbeteren huidconditie en vochtgehalte, rimpels en wallen kunnen verminderen en het verouderingsproces kan worden vertraagd.
  Dankzij haar kennis van en vaardigheid in de Shiatsutherapie heeft Luna haar eigen stijl in deze bijzondere gezichtsmassage kunnen ontwikkelen. Ze werkt met een zelf samengestelde mix van natuurlijke oliën, die onder andere zuiverend, hydraterend en verstevigend werken. Uiteraard zónder parabenen, siliconen, minerale oliën en geur-, kleur- en bewaarstoffen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply