Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je bent wat je denkt
  Rate this post

  Op vakantie is het makkelijk: je wordt ’s ochtends wakker met de zon op je gezicht. Het is lekker warm, je hoeft niets.  Een lekkere, ontspannen dag ligt voor je. Of het nu actief is of juist ontspannen aan het strand of op de camping. Je laat het leven van alledag los en het lukt je om nergens aan te denken dan het hier en nu. Totdat de vakantie ten einde loopt… 

  Al een paar dagen voor je van vakantie naar huis gaat, begint jouw hoofd alweer te malen. Over thuis, werk, familie, jezelf. Jouw gedachten gaan alle kanten op. Je voelt de stress alweer opkomen. Je moppert op jezelf: ‘schei toch uit, we zijn nu nog lekker weg. Waarom nu alweer in de dagelijkse sleur?’. Je raakt je vakantiegevoel alweer kwijt!

  Weet je dat het ook anders kan?  Dat je kunt leren om jouw gedachten te  controleren, zodat je alleen nog maar gedachten hebt die jou helpen? Dat je de baas bent over je leven, zodat je de meeste tijd zelf kunt beslissen of je dat lekkere vakantiegevoel wilt houden of dat jij je wel even anders wilt voelen?

  Bij Petra van Riemsdijk van het PEVARI  Veranderpunt kun jij blijvend veranderen!  Door haar ervaring en opleiding kan Petra  garanderen dat je dichter komt bij het  moeiteloze leven dat jouw geboorterecht is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply