Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je beseft pas hoe kostbaar je gezondheid is op het moment dat die in gevaar komt
  Rate this post

  Je gezondheid is ontzettend belangrijk. Wist je dat een beperkte microcirculatie stemmingsstoornissen en verschillende ziekten kan veroorzaken of verergeren? Ook lichamelijke en geestelijke prestaties, groei- en genezingsprocessen houden hiermee verband. Een goed functionerende doorbloeding van de allerkleinste haarvaatjes in het lichaam (de microcirculatie) is de meest bepalende factor voor de gezondheid.

  Fons van Tongeren is zorgadviseur bij Personal Touch Nederland en zijn doel is het verbeteren van de gezondheid van mensen om hem heen. Samen met zijn vrouw Tineke, die een tijd kampte met gezondheidsproblemen, helpt hij mensen weer gezond te worden.

  ‘Hier ligt mijn passie’
  ‘Na diverse leerzame omzwervingen in mijn leven ben ik uiteindelijk in de zorg terechtgekomen’, geeft Fons aan. ‘Daar ligt dan ook echt mijn passie! In het dagelijks leven kom ik vaak in aanraking met mensen die gezondheidsproblemen hebben. Mijn eerste reactie is altijd: ‘Hoe kan ik diegene helpen?’ Als zorgadviseur probeer ik iemand weer helemaal gezond te krijgen. Dit doe ik door middel van het gezondheidspakket van Personal Touch Nederland, dat bestaat uit bijzonder gezond water, fysische vaattherapie en aanvullende gezonde voeding. Mijn vrouw Tineke is hét voorbeeld van iemand die goed geholpen is door het Personal Touch-gezondheidspakket, en dan met name door de fysische vaattherapie.’

  Het was juni 2012 …
  ‘Dat klopt’, beaamt Tineke. ‘Het was juni in het jaar 2012. Ik voelde mij niet zo lekker die dag. Toen Fons thuiskwam van zijn werk, zag hij mij zitten in de woonkamer met een vreemde blik in mijn ogen en mijn naar beneden hangende mondhoek. ‘Kom, we gaan naar het ziekenhuis’, zei hij direct. Het bleek dat ik een herseninfarct had gehad. Uiteindelijk ben ik goed hersteld, maar bleef last houden van mijn been en had moeite met lopen. Dat kon en wilde ik niet accepteren! Masseren hielp, maar mijn masseuse attendeerde mij erop dat er nog veel meer gedaan kon worden. Zo kwamen we in aanraking met het gezondheidspakket van Personal Touch Nederland. Hiermee is mijn herstelproces echt bevorderd. Ik maak elke nacht gebruik van fysische vaattherapie door middel van een mat waarop ik lig. Daar zit onder andere een slaapprogramma op, waardoor ik veel beter doorslaap. Ik maak langere nachten en mijn bloedsomloop wordt gestimuleerd, met als resultaat dat ik weer kan fietsen. Een mooi bijkomend voordeel van de mat: ik had altijd koude voeten, maar daar heb ik nu geen last meer van. Wel zo fijn voor Fons!’

  Het gezondheidspakket van Personal Touch Nederland:

  – Fysische vaattherapie: door middel van een speciale mat worden binnen twee minuten de microvaten gestimuleerd en gaat de bloedsomloop sneller lopen. Meer zuurstof en een versnelde afvoer van afvalstoffen zijn het resultaat. Deze therapie zorgt voor 50 procent sneller herstel van het zelfherstellend vermogen van je lichaam.
  – Bijzonder gezond water: door middel van een apparaat blijven belangrijke mineralen in het water behouden. Dit water is GMO-vrij, boordevol zuurstof én alkalisch.
  – Aanvullende voeding: er wordt bekeken welke voedingsstoffen jij tekortkomt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply