Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je eigen bonbons maken
  Rate this post

  Ben jij ook zo iemand die elke dag chocola of ­bonbons moét eten omdat je het ‘nodig’ hebt en droom je ervan om met je vingers onder te dompelen in warme, vloeibare chocolade?

  Geef je dan eens op voor een workshops of woon een demonstratie bij. Tijdens de demonstratie laat een chocolatier zien hoe chocolade en bonbons gemaakt worden (€ 12,50 p.p.). Je kunt ook zelf aan de slag. Er is een workshop van twee uur (€ 34,00 p.p., met inbegrip van circa 250 gram bonbons) waarbij je werkt met vullingen van fudge en marsepein, een workshop die drie uur duurt (€ 44,00 p.p., met inbegrip van circa 600 gram bonbons) waarbij je ook je eigen canachevulling maakt. De eveneens drie uur durende workshop ‘erotische bonbons’ (€ 45,00 p.p., met inbegrip van 600 gram bonbons) is alleen geschikt voor personen vanaf 18 jaar.
  Voor kinderen is er voor slechts € 15,00 per persoon (met inbegrip van 200 gram chocolade) een leuke workshop samengesteld. Ideaal voor een kinderfeestje! Tevens kunnen kinderen een spreekbeurtpakket aanvragen.
  Daarnaast kun je bij Chocobreak ook nog een opleiding tot banketbakker volgen. In zes uur tijd (€ 75,00 p.p. inclusief 1000 gram bonbons en chocolade) leer je fijne kneepjes van het vak. Wij komen op locatie vanaf 15 personen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply