Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je gebit even aan de tand voelen…
  Rate this post

  Ben je niet tevreden met je gebit? Door de jaren heen kunnen er veel problemen ontstaan in je mond. Tanden die ooit prachtig wit waren, kunnen verkleurd zijn of zelfs beschadigd raken. Hoe aandachtig je jouw gebit ook verzorgt, tandproblemen zitten in een klein hoekje.

  Waar komt het vandaan?
  Hoe kan het eigenlijk dat je gebit langzaam er steeds minder uitziet zoals je zou willen? Er kunnen allerlei oorzaken zijn. Je gebit is een kwetsbaar onderdeel van je lichaam. Zelfs al poets je iedere dag meerdere keren, toch kunnen je tanden verkleuren of kun je last krijgen van ontstekingen. Tanden kunnen verkeerd gaan staan of van binnenuit problemen krijgen. Ook zijn veel mensen niet zo happig om naar de tandarts te gaan. Wist je dat 40% van de Nederlanders angst heeft om naar de tandarts te gaan? Wanneer je niet regelmatig je gebit laat controleren, kunnen eventuele problemen ook alleen maar groter worden.

  Betaalbare kwaliteit
  Het is dan helemaal geen gek idee om voor een gebitsbehandeling naar Turkije te gaan. In Nederland en België liggen kosten voor medische en cosmetische behandelingen namelijk veel hoger dan in Turkije. IM Medical Travel is een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van medische reizen, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. De specialisten daar voldoen aan algemeen Europese standaarden en er wordt voornamelijk met Europese materialen gewerkt. Maar doordat arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

  Begeleiding en nazorg
  Je kunt contact opnemen met IM Medical Travel om een kennismakingsgesprek of online consult met de Turkse specialisten in te plannen. Op basis van een recente overzichtsfoto van jouw gebit kan er een behandelplan inclusief offerte op maat worden gemaakt. Indien je daarmee akkoord bent, kunnen de reis en het verblijf worden verzorgd. Bij aankomst op de luchthaven in Turkije ontvangt onze chauffeur je en brengt je naar het hotel. De volgende dag word je opgehaald bij het hotel voor het tandartsconsult. De hostesses die je ontvangen en ontzorgen spreken Nederlands én Turks, zodat alle vragen gesteld kunnen worden en goed vertaald worden. Overigens spreken de specialisten zelf ook goed Engels en Duits. Er wordt een definitief behandelplan opgesteld en daarna kan de behandeling beginnen. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij IM Medical Travel. Voor de voor- en nazorg is er een samenwerking met klinieken in Nederland.

  Informatiebijeenkomsten en consultdagen
  Om cliënten goed te kunnen begeleiden, organiseert IM Medical Travel geregeld online consulten en informatiebijeenkomsten. Op zo’n informatiebijeenkomst en consultdag zijn de specialisten in Nederland om vooronderzoeken uit te voeren op basis waarvan een behandelplan en offerte opgesteld kunnen worden.

  De ervaring van… Mariska (57)
  ‘Het was even slikken toen ik bij de tandarts was. De kies was eigenlijk niet meer te redden en moest verwijderd worden. De kosten voor een kroon zouden alleen behoorlijk oplopen. Via een vriendin hoorde ik dat het via IM Medical Travel veel goedkoper zou kunnen. Ik heb via hen de behandeling geboekt en deze uit laten voeren in Izmir in Turkije. Het was in zijn geheel een prettige ervaring. Het was zelfs vrij bijzonder om hiervoor op vakantie te gaan. Zo voelde het tenminste: als een vakantie. En ik heb nu ook de brug geplaatst gekregen zodat mijn gebit er weer goed uitziet. Ik ben er zeer over te spreken.’

  Andere behandelingen
  IM Medical Travel biedt ook medische reizen aan gericht op:

  Ooglasering
  Wil je weer een heldere blik op jouw toekomst? Onze oogspecialisten bieden voor ieder oog een oplossing. Ontdek na een vooronderzoek in Nederland of een ooglaserbehandeling of lensimplantie mogelijk is. waardoor lenzen of een bril overbodig worden.

  Haartransplantatie
  Zoek je naar een natuurlijke oplossing voor een vollere haardos? Onze specialisten bieden de meest geavanceerde behandelmethoden voor een betaalbare prijzen met het beste resultaat om kaalheid tegen te gaan De FUE methode laat geen littekens achter.

  Cosmetische behandelingen
  Onze specialisten verzorgen behandelingen op medisch-cosmetisch gebied. Kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat staan op nummer één. Behandelingen zoals ooglidcorrecties, wenkbrauw- of voorhoofdslift behoort tot de mogelijkheden.

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt volledig Turks.
  Door alle ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar klanten van de beste klinieken en specialisten voorzien. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar én kwaltiatief zijn. Sommige mensen vinden het spannend om naar het buitenland te gaan voor de behandeling. Begrijpelijk, maar onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply