Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Je gedachten loslaten
    Rate this post

    Hoe heb jij je leven ingericht? Gezin met kinderen, werk, partner? Het één is niet beter dan het ander, maar het is wel een uitdaging om alles op elkaar afgestemd te houden.

    ‘Ik wil iets bereiken in mijn leven’, gaf de vrouw aan met wie ik sprak. ‘In mijn werk, in mijn leven: ik wil het gevoel hebben dat ik ertoe doe.’ Om eraan toe te voegen: ‘Ik zou willen dat ik niet het gevoel heb dat ik steeds moet rondracen. Er ligt altijd wel iets wat nog gedaan moet worden.’ Het is zó herkenbaar. Ambitieus zijn, daarvoor willen gaan en meer dan eens merken dat je jezelf voorbijrent. Je hoofd raakt vol, hebt het gevoel dat je op je tenen moet lopen. Kon je al die gedachten nu maar loslaten. De rust hervinden. We realiseren het ons niet zomaar: rust en aandacht zijn schaarse goederen geworden. De stilte om tot jezelf te komen. Letterlijk de plek vanwaaruit je de verbinding met jezelf kunt maken. De plek waar je tot goede keuzes voor jou kunt komen. Je kan natuurlijk wachten totdat het rustig wordt of je kunt die rust opzoeken. Dat is wat ik je bied. Een omgeving waar je kunt zijn, kunt opladen. Buiten in de natuur word je geholpen om de stilte op te zoeken. Die stilte en rust neem je mee je dagelijkse leven in. Hiermee ben je uitgenodigd om te komen Wandelen met Aandacht. Iets bereiken in het leven vanuit rust en aandacht voor de zaken die jij echt belangrijk vindt. Hoe anders zou dat zijn voor jou?

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply