Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je goed voelen is lief zijn voor jezelf

  Jij verdient het om je op je best te voelen. Wil jij je zekerder voelen over jezelf? Linda van der Vecht van Beautycentrum Haarlem helpt je hier graag bij!

  Wimperlift: dé nieuwste beautytrend
  Het hebben van prachtige gekrulde en langere wimpers staat toch ook bij jou op je verlanglijstje? De wimperlift is een behandeling van je eigen wimpers. De Elleebana Wimperlift krult en lift je natuurlijke wimpers waardoor er meer volume ontstaat. De wimpers zien er langer uit. Het is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en blijft 6 tot 8 weken mooi. De wimperkrultang heb je niet meer nodig!

  Wimpergroeiserum én mascara om je wimpers langer te maken
  Je kunt je wimpers ondersteunen met een wimpergroeiserum. Een wimpergroeiserum is een manier om je wimpers in een handomdraai langer en sterker te maken en om minder wimperharen te verliezen. Je kunt het gemakkelijk zelf op je wimpers aanbrengen. Bij Beautycentrum Haarlem is mascara verkrijgbaar waarin het groeiserum is verwerkt. Zo sla je twee vliegen in één klap!

  Snel en makkelijk vermindering van rimpels
  De B-Selfie lijn bestaat uit onder andere rimpelverwijderende beauty-fillers voor thuisgebruik in de vorm van pleisters of in de vorm van een met botoxachtig serum gevulde spuit met micronaaldjes van slechts 0,5 mm. De Ultra-fillereffect serums hebben een botoxachtig opvullend effect en zijn te verkrijgen voor het behandelen van kraaienpootjes, oogrimpels en het lipgebied. Deze volledig pijnloze behandelingen zorgen voor een botox-achtig effect voor een jonger en helderder gezicht gedurende enkele weken.

  Een zeep voor de ziel
  Ook verkrijgbaar bij Beautycentrum Haarlem zijn ZADOR zeepjes. Deze zeep is gemaakt van water uit het kuuroord Héviz. Hier bevindt zich het grootste thermale meer ter wereld. Dit water heeft bijzonder geneeskrachtige eigenschappen. Ieder zeepje heeft zijn eigen verhaal. De zeepjes verlichten onder andere pijn in je gewrichten, kalmeren een geïrriteerde of door eczeem aangetaste huid en versterken je haar en nagels. Dit alles wordt gecombineerd met onder andere Sheabutter en hydraterend vitamine E. Zo waan je jezelf in de warmwaterbron van Héviz, gewoon vanuit je eigen huis.

  Boek met 10% vriendinnenkorting
  Als je samen met je vriendin, collega of familielid een behandeling boekt, ontvangen jullie allemaal 10% korting op de behandeling. Deze korting geldt ook als jullie voor andere dagen een afspraak maken, zolang jullie maar tegelijkertijd inboeken.

  Wimperbotox
  Zijn jouw wimpers beschadigd door wimperextensions, heb je van nature broze wimpers of kunnen ze wel een boost gebruiken? Wimperbotox is een diep voedend vitaminemasker voor je wimpers en je wenkbrauwen! De Wimperbotox bevordert de haargroei, glans, lengte en dikte en zorgt ervoor dat je wimpers dikker, voller, langer, sterker, glanzender en gezonder worden. Voor een optimaal resultaat kun je de behandeling elke 6 tot 8 weken herhalen. Heb je ernstig beschadigde wimpers? Volg een botoxkuur van 5 behandelingen. Laat je ogen stralen met prachtige wimpers en geef ze een uitgebreide vitamine-boost!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply