Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je haar verzorgd tot in de puntjes
  Rate this post

  Wil je je haar onder handen laten nemen bij een ­kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? Waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan!

  Kapsalon Mel’s Place is in november 2015 verhuisd naar het Mercuriusplein, waar er meer ruimte is dan in het oude pand. Bovendien is de salon nu gevestigd op de begane grond, in plaats van op de verdieping. De salon is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij Melanie en Tessa kan iedereen terecht voor de gebruikelijke kappersbehandelingen: knippen, kleuren, föhnen, watergolven en permanenten. Bovendien kun je er terecht voor haarverlengingen.
  De salon hanteert betaalbare prijzen: je kunt er al terecht voor een knipbeurt voor € 17,50.
  Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten van het Italiaanse merk CodeZero, en in de zaak is ook een kast met betaalbare bijouterieën als armbanden, oorbellen en tasjes.

  Nagelstyliste
  In de salon werkt ook een nagelstyliste! Ghislaine biedt acrylnagels, manicure en nail art.

  Haal- en brengservice
  De salon heeft een haal- en brengservice voor klanten die minder goed ter been zijn of niet met eigen vervoer kunnen langsgaan bij de zaak.

  Wil je ook ervaren hoe het is om geholpen te worden in een kapsalon waar tijd en aandacht aan je wordt besteed? Maak dan een afspraak. Dat kan door te bellen of door langs te gaan bij de zaak. Kapsalon Mel’s Place heeft ruime openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Is het, op het moment dat je langsgaat, niet druk, dan kun je ook direct plaatsnemen in de stoel om geholpen te worden. Parkeren is gratis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply