Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je hoeft het niet alleen te doen
  Rate this post

  Bij ‘rouw’ denken we al snel aan een overleden dierbare. Maar er zijn zoveel meer soorten van rouw. Bijvoorbeeld bij het verliezen van je baan, kinderen die het huis uit gaan, het verliezen van een vriendschap, een relatie, bij een scheiding, verliezen van het vertrouwen in jezelf door bijvoorbeeld ziekte.

  Ook het loslaten van dromen, verlangens of de relatie met een kind of partner die door een ziekte of stoornis niet in het beeld past wat jij voor ogen had. Gevoelens en emoties hierover hebben allemaal te maken met een rouwproces.
  Rouw gaat niet middels een vast omlijnd tijdsschema. Iedereen rouwt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke verhaal, je verdriet, zorgen en alles wat we tegenkomen. Daarna maken we samen afspraken hoe we verdergaan. Voorbeelden hiervan zijn dat iemand soms voldoende heeft aan wekelijks of tweewekelijks te praten over haar rouw, en een ander wil graag iets maken om de rouw te verwerken. Er zijn vele mogelijkheden om met rouw om te gaan.

  Mijn naam is Eveline Noordegraaf. Ik ben opgeleid als HBO Master Coach en ben student Master Counselor. Ik heb een specialisatie ‘depressies en rouwverwerking’ gevolgd. Sinds 2014 ben ik eigenaar van mijn praktijk Blooming­coaching. Kijk voor meer informatie over mij en wat ik voor je kan betekenen op mijn website, of neem contact op. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply