Rate this post
 • Je huid in de schijnwerpers
  Rate this post

  Lijkt het je ook zo fijn om je huid weer in een goede conditie te krijgen? Als aanvulling op een schoonheidsbehandeling kan collageen-lichttherapie een belangrijke rol spelen bij het oplossen van diverse huidproblemen zoals huidveroudering, een onregelmatige huid, acne, littekens en pigmentatie. Hoe komt het het dat licht hierbij gezien wordt als voeding voor de huid en op welke manier kan collageen-lichttherapie hiervoor zorgen?

  Collageen-lichttherapie is een effectieve en ­bewezen manier om huidverbetering te ­bereiken door middel van licht met een speciale ­frequentie. Deze behandeling wordt al vele jaren gebruikt in de geneeskunde en in de ­cosmetica. Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen ­productie van collageen, elastine en ­hyaluron. Gebruikers van collageen-lichttherapie ­hebben bij regelmatig gebruik een strakkere huid, ­minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met collageen-licht­therapie op een natuurlijke wijze verminderd.

  Herstellend
  Is het roodlichtgebruik met zonlicht te ­vergelijken? Nee: collageen-lichttherapie maakt ­gebruik van licht met een speciale frequentie die geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling. Zonlicht is een van de belangrijkste oorzaken van ­huid­veroudering. Collageen-lichttherapie werkt juist herstellend tegen zonbeschadiging en is dan ook geschikt voor alle huidtypes.

  Wat zijn de directe resultaten van ­collageen-lichttherapie?
  – Een zachte en soepele huid
  – Het vochtgehalte en de doorbloeding van de huid worden verbeterd
  – Meer lichtintensiteit voor de huid en een stralende teint
  – Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  – De huid wordt hersteld
  – Ontspanning en goede gezondheid
  Wat zijn de resultaten op lange termijn?
  – Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  – Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  – Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

  Een frissere huid
  De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling met collageen-lichttherapie van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

  De behandeling
  Een collageen-lichttherapiebehandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Deze behandeling kan het hele jaar door worden gedaan en werkt het beste in kuurverband. Kijk voor meer informatie op onze website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply