Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je huid verdient een morgen
  Rate this post

  Peelings zijn onmisbaar als je de huid wilt verbeteren of verjongen. Het najaar is een ideale periode om hiermee te starten of dit weer op te pakken na de zomerperiode, waarin de huid veel te verduren heeft gekregen. Soms is een gewone peeling niet genoeg en is een intensievere behandeling nodig. Resurfacing en collageen lichttherapie bieden dan uitkomst.

  Een goede behandeling heeft een peeling als basis. Een resurfacing gaat nog een stap verder en richt zich op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Hierbij worden de werkstoffen dieper in de huid gebracht om de huidvernieuwing te stimuleren. Hierdoor wordt een langdurig resultaat bereikt en ziet de huid er stralend uit. pH Formula is speciaal ontwikkeld om huid­problemen op te lossen. Vooral in combinatie met collageen lichttherapie worden mooie resultaten bereikt.

  Lichttherapie
  Collageen lichttherapie is een huidverjongende behandeling met licht op een speciale frequentie (geen UV-frequentie) die zorgt voor de aanmaak van lichaamseigen ­collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor worden ­rimpeltjes gereduceerd, verbetert het huidbeeld en wordt de huid strakker en gezonder. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en maken de huid jonger en stralender!
  De directe resultaten van deze behandeling:
  – Een zachte en soepele huid
  – Het vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
  – Meer lichtintensiteit voor de huid
  – Fijne poriën en een beter huidbeeld
  – Ontspanning en een goede gezondheid
  De resultaten op lange termijn:
  – Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  – Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  – Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

  Meer informatie over de behandelingen? Kijk op de website. Graag tot ziens!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply