Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je huid verdient een morgen
  Rate this post

  We genieten allemaal van de zon en haar vitamine D. Maar zijn we ons wel bewust van de schadelijke gevolgen die de zon op onze huid kan hebben? Geschat wordt dat jaarlijks 35.000 mensen de diagnose ‘basaalcelcarcinoom’ krijgen, de meest voorkomende vorm van huidkanker. Kun je dan niet meer veilig genieten van de zon? Natuurlijk wel! Maar wees goed voorbereid en gebruik de juiste beschermingsproducten voor een mooie, gezonde en gebruinde huid.

  UV-stralen beschadigen het DNA in onze huidcellen en veroorzaken verbranding en vroegtijdige veroudering van de huid. Het is daarom belangrijk om onze huid te beschermen tegen deze actieve UV-straling. We kennen twee soorten. UV-B zorgt voor verbranding van de huid (‘B’ van ‘Burning’) en UV-A veroorzaakt huidveroudering (‘A’ van ‘Aging’). Kijk daarom altijd naar een product dat de huid beschermt tegen beide.

  Persoonlijk huidadvies
  Welke beschermingsfactor het meest geschikt is voor je huid, is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is je huidtype hierbij belangrijk. Maar ook de bestemming van je vakantie speelt mee. Vraag daarom altijd een specialist om een zonadvies op maat.

  Zonbescherming
  Bij Maquillage wordt gewerkt met zonproducten van Comfort Zone en Institut Esthederm, die beide een breed scala aanbieden om de huid te beschermen en te verzorgen. Ook voor zonne-allergie, pigmentatie, parfumvrije producten en speciaal voor kinderen.

  KWF Kankerbestrijding
  Comfort Zone werkt dit jaar samen met KWF Kankerbestrijding om nog duidelijker te maken wat de gevolgen zijn van onveilig of niet met de juiste producten zonnen. Bij ieder product van Sun Soul dat verkocht wordt, doneert ­Comfort Zone € 1,- aan KWF Kankerbestrijding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply