Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je intieme zone ontharen
  Rate this post

  De Brazilian wax wint aan populariteit. Het ontharen van de intieme zone gebeurt voornamelijk uit hygiënisch en esthetisch oogpunt. Alhoewel er diverse methodes zijn om te ontharen, verdient het waxen met suikerpasta absoluut de voorkeur. In tegenstelling tot harsen irriteert het de gevoelige huid niet en ook ontstaan er geen rode bultjes of beschadigingen die je vaak na een scheerbeurt ziet.

  ‘Het is een heel zachte en vriendelijke manier om de intieme zone te ontharen’, legt Marinde Guffroy uit. ‘De suikerpasta wordt vervaardigd volgens een eeuwenoud recept uit het Midden-Oosten. De suiker heeft ook nog eens een desinfecterende werking en maakt de groei van bacteriën onmogelijk. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en daardoor zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.’
  Vaak vormen de schaamte en de hevige pijn die men denkt te moeten ondergaan een drempel. Bij binnenkomst is vaak de schaamte al direct weg, en na afloop zeggen de meeste dames dat de pijn reuze meeviel en ze er veel te veel tegenop hadden gezien. Voor je eerste Brazilian wordt uitgebreid de tijd genomen. Vaak kent men alleen de hete stripwax en de horrorbeelden van een rode, beschadigde huid die nog dagenlang pijn doet. Na deze behandeling voel je niks anders dan een zachte, gladde huid!
  De meeste dames die eenmaal de behandeling hebben ondergaan, willen dan ook nooit meer scheren. Door regelmatig de wax te ondergaan, komt het haar ook zachter en minder terug.
  Het advies is iedere 4 weken. Hiervoor geldt ook een korting.
  Verder is Marinde een all-round schoonheidsspecialiste met een voorliefde voor alles wat gezond is. Zo werkt zij alleen met producten die natuurlijke ingrediënten en heilzame planten bevatten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply