Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je krullen in goede handen
  Rate this post

  Krullen zijn iets heel speciaals. Een geschenk van de natuur! En zo moeten ze ook worden behandeld! Hiervoor is het Curlsys® knipsysteem ideaal.

  Met de nieuwe revolutionaire Curlsys kniptechniek van Brian McLean worden futloze permanenten weer vitaal. Natuurlijk krullend haar ziet er veerkrachtiger uit. Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn. Je haar krijgt 2 keer zoveel krullen en 2 keer zoveel volume en zo krijg je jouw kapsel ook thuis weer gemakkelijk in model. Deze nieuwe kniptechniek is echt revolutionair, omdat de vorm van je krullen lang behouden blijft zelfs na het föhnen.

  Natuurlijke valling
  De techniek is speciaal ontwikkeld om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Je haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen (die links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden) geknipt. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft (niet bij afrohaar). Vooral mensen met (heel) dik haar en/of (heel) veel krullen hebben hierbij eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.

  Geen pluizig of droog haar meer
  Hoe dit kan? Als het haar ongestructureerd uitgedund wordt (dus met een mes half afgesneden) wordt het haar eventueel droger of ziet het er droog uit. Met deze nieuwe manier komt er lucht tussen het haar waardoor het zijn eigen souplesse terug krijgt. Het haar wordt minimaal 1 cm korter en wordt met de speciale manier in ronde punten geknipt, waardoor het haar minder zwaar wordt en het op de hoofdhuid voller is. Hierdoor zullen de punten krullen of bij haar met slag in de juiste richting vallen.
  Het team van Hair Change houdt van krullen en volume, maar niet van pluizig, droog en te zwaar haar! Doordat het gewicht minder wordt, hebben de meeste klanten ook langer plezier van hun nieuwe (andere) valling!

  Alle kapsters van Hair Change hebben cursussen gevolgd voor deze techniek.

  Tips
  – Als je ‘slaapvouwen’ wilt voorkomen, is het slim om te slapen op een kussensloop van satijn. Zo’n sloop is ook beter voor je haar en je huid, omdat katoen vocht opneemt en satijn niet. Je kunt slopen van satijn kopen bij Hair Change.
  – Op de website van Hair Change staan filmpjes met tips voor (krul)haar.

  Verbluffende resultaten met Beauty Defect Repair
  In de schoonheidssalons van Hair Change kun je onder andere terecht voor huidverbetering. Heb je last van bijvoorbeeld rimpels, lijntjes, littekens of een onzuivere huid? Beauty Defect Repair (BDR) is een methode waarmee de huid flink verbeterd kan worden. Met een fruitzuurpeeling worden poriën verfijnd en rimpels verminderd. Daarna worden dode huidcellen verwijderd met microdermabrasie. De bovenste huidlagen worden door middel van microneedling gestimuleerd, zodat de productie van collageen en elastine gestimuleerd wordt.
  Deze methode is geschikt voor elk huidtype, en biedt al na één behandeling zichtbaar resultaat!

  Afslanken in drie fasen
  Met PowerSlim val je af onder begeleiding van jouw persoonlijke Hair Change-coach. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat uit 3 fases bestaat. Met elke fase heb je ongeveer 6 eetmomenten per dag. Hierdoor is het gemakkelijker vol te houden. Daarnaast eet je al vanaf fase 1 ook gewoon iedere dag vlees, vis, ei en groente. Op deze manier is PowerSlim ook gemakkelijk toe te passen in het gezin. De kans op terugval na de laatste fase is nihil. Je coach helpt je met het maken van bewuste keuzes, het herkennen van je valkuilen en het opbouwen van een nieuwe eet- en leefpatroon, dat gedurende heel het leven goed vol te houden is. Tijdens het PowerSlim-traject zijn vertrouwen, positiviteit en wederzijdse inzet erg belangrijk. De coach biedt jou voldoende handvatten om na het behalen van je streefgewicht ook dit gewicht en de gezonde lifestyle te behouden. Eigenlijk begin je dus aan een nieuwe en gezonde leefstijl!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply