Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kunt ook móói oud worden…
  Rate this post

  Het is onvermijdelijk: bij het stijgen van je leeftijd begint ook je huid te verouderen. Met een cosmetische behandeling kunnen rimpels en volumeverlies van de huid op een doeltreffende wijze worden verholpen.

  Al ruim tien jaar is drs. Anwar Thio van Wrinkless succesvol in het Westland bij Inner Beauty. Wrinkless is een zelfstandig bedrijf van Anwar, die als arts medisch-cosmetische behandelingen bij Inner Beauty uitvoert. Anwar beoogt op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen en rimpels te verzachten, waardoor je een jongere en frisse uitstraling krijgt.
  De producten die Wrinkless gebruikt, zijn A-merken. Ze zijn veilig en betrouwbaar. Anwar Thio is als een van de besten getest door de Consumentenbond en is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

  Behandelingen
  Medisch-cosmetische behandelingen worden steeds populairder en ook meer maatschappelijk geaccepteerd. Bij Inner Beauty worden met name botox- en behandelingen met rimpelvullers uitgevoerd (ook fillers voor vollere lippen).
  Soms is het aanpakken van de afzondelijke rimpels niet genoeg en wordt het gezicht als geheel gelift met de liquid facelift. Nieuw is de behandeling met Aqualyx, om storende vetophopingen te verminderen of te verwijderen.

  Vrijblijvend intakegesprek
  Als je meer wilt weten over een behandeling, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Tijdens het intakegesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken. De arts overlegt met je wat voor jou de beste behandeling is. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Na dit consult kun je dan eventueel de behandeling direct ondergaan.

  Over Inner Beauty
  Inner Beauty is de schoonheidssalon van Jane van der Schoor en Peter Damen. De salon bestaat al ruim 25 jaar en is gevestigd in het hart van ‘s-Gravenzande.
  Inner Beauty biedt een variatie van schoonheids­behandelingen aan, voor zowel dames als heren. Inner Beauty is vooral gespecialiseerd in huid­verbeteringsbehandelingen zoals Microdermabrasie en DermaOxy. Hiermee kunnen veel huidproblemen worden opgelost of verbeterd.

  Meer informatie kun je vinden op de websites www.wrinkless.nl en www.innerbeautysalon.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply