Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kunt ook móói oud worden…
  Rate this post

  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer dan een roestig autowrak. Het zijn allebei auto’s op leeftijd, maar bij de ene mag dat gezien worden en bij de andere niet. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Met botox of fillers kun je er nét wat beter uitzien!

  Of het nu gaat om het aanpakken van rimpels of een frons of afhangende mondhoeken: met botox of fillers zijn vaak mooie resultaten te behalen. Bij ons werkt de cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary. Hij is specialist op het gebied van injectables en huidproblemen.

  Injectables
  Onder ‘injectables’ verstaan we injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Hiermee worden rimpels opgevuld en gezichtscontouren verbeterd. Ook kunnen lippen voller gemaakt worden. Het resultaat van de behandeling is uiteraard afhankelijk van het effect dat in het begin van de behandeling werd afgesproken en de toestand van huid aan het begin. De huidige generatie van injectables die worden toegepast, is van biologisch afbreekbare materialen, zoals door de verschillende instanties wordt aangeraden (Geneeskundige Inspectie, RIVM, NVCG, Consumentenbond enzovoort).

  Botox
  Botuline Toxine (in de volksmond vaak Botox genoemd) wordt gebruikt om een spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen, zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen; de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.
  Bij Beauty Centre Jolanda wordt het merk Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere Botox producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.
  Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Bocouture, waardoor deze spier ontspant, met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

  Veilig en effectief
  Bij Beauty Centre Jolanda worden alleen fillers gebruikt die degelijk onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt, zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden, met dehydratatie tot gevolg.
  Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in je gezicht vlakker worden en minder opvallen, en krijg je een mooie, gladde huid. Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen: na de behandeling zullen jouw lippen voller en meer uitgesproken zijn.

  Wil je eens weten hoe het werkt en wat de kosten zijn? Bel dan voor een vrijblijvende en kosteloze intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply