Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kunt ook móói oud worden…
  Rate this post

  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het ­alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer dan een roestig autowrak. Het zijn allebei auto’s op leeftijd, maar bij de ene mag dat gezien worden en bij de andere niet. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Het doel is steeds het stimuleren van ­collageen (stevigheid), hyaluronzuur (vocht) en elastine (elasticiteit).

  Iedereen weet hoe belangrijk goede cosmetica zijn voor de huidverbetering. Niet iedereen weet hoeveel verschil er is in de kracht waarmee producten werken. We werken met onder andere de medische producten van Obagi Medical, omdat deze in de diepere levende laag van de huid werken. Bij veroudering worden de cellen in deze laag van de huid als het ware steeds luier. Wetenschappelijk is bewezen dat retinol het enige antirimpelmiddel is dat hier werkt. Voorwaarde is wel dat deze stof in hoge hoeveelheden aanwezig is. Actieve cellen maken collageen aan voor de stevigheid en zorgen voor een goede hydratatie.

  Voeding voor de huid
  We kunnen de beste behandelingen uitvoeren, maar op een ‘lege’ huid valt weinig resultaat te behalen. Er moeten voldoende bouwstoffen in de huid zitten, anders kan de huid niets opbouwen. De aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine is alleen mogelijk door een goed gevoede huid. Voldoende vitamines en mineralen houden je huid gezond en in goede conditie. Door ons voedingspatroon en door de intensieve voedingsteelt krijgen we te weinig vitamines en mineralen binnen. Huidkliniek Steijaert volgt de ontwikkelingen op de voet en zet nieuwe methodes in zodra deze voldoende uitgetest zijn en hun effectiviteit bewezen hebben.

  Samenwerking met cosmetisch arts
  We werken samen met cosmetisch arts Edward Berends. Door deze samenwerking is er veel meer mogelijk om de huid weer gezond te maken. Huidproblemen zoals acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvorming worden zeer effectief aangepakt. Obagi Medical (het woord zegt het al) is een krachtige methode die dieper in de huid de problemen aanpakt. Melasma (pigmentvlekken) bijvoorbeeld kan zeer hardnekkig zijn. Met het inzetten van de juiste producten en goede begeleiding behalen we zeer goede resultaten. Deze methode en producten zijn op geen enkele manier te vergelijken met gewone cosmetica. Edward Berend is geschoold en gespecialiseerd om de juiste Obagi Medical protocollen te adviseren. Hij beoordeelt de huid en zet de lijnen uit, en de begeleiding doen we samen. Goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel!

  Mensen willen er zo lang mogelijk goed blijven uitzien en daarom is er veel vraag naar anti-agingbehandelingen. Toch rust er op botox en fillers nog vaak een taboe. Er wordt niet gemakkelijk over botox gepraat. Toch is er een ­toenemende interesse in rimpelbehandelingen met fillers en botox. Edward en Afiena Berends zijn daarom in de wereld van botox en fillers gestapt en zijn ze begonnen met hun bedrijf Perfect Look in Westerbork. Beiden hebben ondertussen een ruime ervaring in de cosmetische geneeskunde opgedaan. Afiena is ook nog eens acupuncturist en had met cosmetische acupunctuur bovendien al de nodige ervaring in huis. Daarmee maakte ze klanten mooier met behulp van acupunctuur. Vanwege de toenemende vraag naar cosmetische behandelingen hebben Edward en Afiena zich gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers.

  Een mooiere huid met skinboosters
  Dat met botox en fillers rimpels verdwijnen en mensen er jaren jonger uit kunnen komen te zien, is bij veel mensen wel bekend. Edward kan je huid echter ook verjongen door injecties met een zeer fijn hyaluronzuur te geven. Jouw huid zal er vitaler, elastischer en gezonder uitzien. Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid. Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen, maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane® skinboosters en die van Stylage bestaan uit een zeer fijn hyaluronzuur, dat de eigenschap heeft te revitaliseren en te rehydreren. Het zorgt zo op een natuurlijke manier dat jouw huid verjongt en je weer de frisse uitstraling hebt zoals je die had in je jongere jaren. Door hyaluronzuur vlak onder de huid te ­injecteren, zorgt Edward ervoor dat het hyaluronzuur de hydrobalans herstelt en het de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verstevigt voor nieuwe energie. Veel van de positieve effecten zijn al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken nodig. De skinboosterbehandeling is er eigenlijk voor iedereen die kampt met een ouder wordende en droger wordende huid. Met name fijne, oppervlakkige rimpeltjes lenen zich uitstekend voor een behandeling met skinboosters.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply