Rate this post
 • Je kunt veel zelf doen
  Rate this post

  Zélf de strijd aangaan tegen kanker: kan dat? Zeker wel! Je kunt heel veel doen om de ziekte te vermijden én je kunt als patiënt heel veel doen om beter door de ziekte heen te komen.

  Het Moermandieet helpt je bij de genezing én overleving, zo wijst de ervaring van ontelbare patiënten uit. Ook komt de therapie overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede.
  De Moermantherapie is geen wondermiddel, maar deze therapie brengt in ieder geval het lichaam in een optimale conditie, waardoor de kans op genezing aanzienlijk toeneemt. Nagenoeg alle kankerpatiënten die de Moermantherapie volgen, voelen zich energieker, fitter en sterker en kunnen reguliere behandelingen beter verdragen. Brengt de therapie geen genezing, de kwaliteit van de resterende levenstijd is in ieder geval beduidend beter. Het Moermandieet houdt in dat je een streng dieet volgt. Of je dan nog wel lekker eet? Nou, wat dacht je!
  Gezonde voeding is heel belangrijk, maar als het niet kan worden verteerd of het lichaam reageert intolerant, dan kan het immuunsysteem niet optimaal werken. In mijn praktijk werk ik met bioresonantie, een energetische testmethode. Met de Asyra doe ik een uitgebreide meting waaruit naar voren komt waar de disbalans in het lichaam zit. De uitgebreide voedingstest geeft inzicht in de voedingsmiddelen waar je intolerant op reageert, en we kunnen dan de voeding zó gaan samenstellen, dat die geen ballast meer vormt. Het resultaat zal zijn dat je lekkerder in je vel gaat zitten, en veel klachten zullen afnemen. De spijsvertering wordt weer optimaal en de darmen zullen weer in staat zijn om alle voedingsstoffen op te nemen.
  Samen werken we aan een optimale gezondheid!

  Op vertoon van dit artikel krijg je een gratis kennismakingsgesprek of € 10,- korting op het eerste consult.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply