Rate this post
 • Je leven ingrijpend veranderen? Dat kan!
  Rate this post

  Je kent het misschien wel: altijd maar bezig zijn / veel in gedachten zijn / altijd maar doorgaan / stress ervaren / vermoeid zijn / moeilijk kunnen genieten / je laten leiden door gedachten. Is het herkenbaar?

  Bij Mindfulness leer je om bewuster te leven, meer aandacht te hebben voor jezelf en je omgeving. Ook leer je om stressreacties bij jezelf te herkennen en te zien wanneer je op de automatische piloot reageert. Uiteraard is het niet altijd slecht om snel en automatisch te handelen, wanneer de situatie daarom vraagt. Maar te vaak reageer je op de automatische piloot, terwijl je je daar niet van bewust bent en het niet nodig is! Mindfulness beoefenen betekent niet dat je nooit meer stress zult ervaren, of nooit meer opgaat in de waan van de dag. Maar je leert een stapje terug te doen en ontdekt hoe dit jouw kwaliteit van leven verbetert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Mindfulness een effectieve methode is om stress te verminderen en welzijn te vergroten.
  Er worden kennismakingsworkshops georganiseerd voor mensen die vragen hebben of eerst nader willen kennismaken met de training. Daarnaast starten de 8-weekse groepstrainingen op diverse momenten in de week.
  Voor actuele data voor workshops en trainingen verwijs ik je graag naar mijn website. Er zijn mogelijkheden voor vergoedingen vanuit de meeste aanvullende verzekeringen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply