Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je mag er gewoon zijn
  Rate this post

  In de westerse Tantra zijn er vele stromingen en wordt er gebruik gemaakt van oude filosofische concepten, wijsheden en citaten, rituelen, voorwerpen, technieken, meditatie, yoga, massage, een geheiligd erotisch kleed van blijheid en vrijheid of een spel van verleiden dat vaak een diepere seksuele, intieme of spirituele verbinding ontkracht!

  Tantra is geen ingevuld plaatje, geen aangeleerd kunstje. Door minder te moeten en voor te stellen, mag er vaak meer zijn! Tantra is vanuit rust en acceptatie in contact zijn met jouw basis, je hart, en jezelf ruimte geven in het nu. Dieper in verbinding zijn met jouw oorspronkelijke natuur en jezelf openen voor wezenlijke intimiteit. Van nature naakt zijn met jezelf, zonder maskers of pretentie, gerichtheid, willen of verwachten, puur met fijn en pijn en niet louter uit sensatie.

  In de praktijk merk ik dat veel mannen en vrouwen niet meer verbonden zijn met hun gevoel en intimiteit, in zichzelf en in contact met anderen, waarbij seksualiteit vaak een middel is geworden om spanningen te ontladen, opvullen en weer leeg voelen, knagend onbevredigd onderweg naar het volgende, op jacht naar meer, wat dat ook mag zijn. We besteden vaak meer tijd aan wat we volgens de norm moeten voorstellen, dan aan simpelweg jezelf mogen zijn. Dat is zó fijn en er is niets mis mee!

  Tantra is in wezen zó vervuld van eenvoud, natuurlijk, levendig en totaal aanwezig in iedere ademhaling en in iedere hartslag verbonden met alles wat leeft, ook met jou! Rustend in deze eenvoud kom je tot ontdekking dat je helemaal niet zoveel nodig hebt om er gewoon te mogen zijn; jezelf ontvangen, vrij van schaamte en schuld, vrij van het eeuwigdurende keurslijf van hoe het moet of hoort, vrij van de illusoire bedenksels, vrij van de waanzin en de eis te moeten voldoen aan het ideale plaatje, een gebed zonder eind dat vaak eindigt in ontevredenheid. De mooiste schoonheid, de grootste rijkdom, zijn wij, met een open hart in alle eenvoud!

  Voor meer informatie, een afspraak voor een sessie, massage en coaching kun je contact opnemen met Mara.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply