Rate this post
 • Je moet eerst horen om te kunnen verstaan
  Rate this post

  Gewoon weer lekker naar muziek luisteren, of gesprekken beter kunnen horen. Soms heb je daar een hulpmiddel voor nodig: een hoortoestel.

  Hoorbegrip is 9 jaar geleden opgericht, en sindsdien heeft de winkel veel tevreden klanten gekregen. Doordat de zaak geen overeenkomsten heeft met specifieke fabrikanten, kan Hoorbegrip een vrije keuze maken voor de klant. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en de dagelijkse situatie in kaart te brengen, zijn de medewerkers in staat om de beste oplossing voor de klant te vinden. Soms is dat een hoortoestel, een andere keer is een goed advies genoeg. Als een klant twijfelt over het eigen gehoor, dan wordt bekeken wat hieraan te doen is.

  Verschillende hoortoestellen
  Deze aanpak lijkt heel normaal, maar is dat niet. Doordat de prijzen van hoortoestellen, onder invloed van zorgverzekeraars, behoorlijk verlaagd zijn, kiezen de meeste audiciens voor het besteden van minder tijd aan de klant en kopen ze maar een paar typen hoortoestellen in. Hoorbegrip zet de klant nog altijd centraal en biedt allerlei verschillende modellen. Behalve rond hoortoestellen kan Hoorbegrip ook informatie en advies geven bij tinnitus, oftewel ‘oorsuizen’.

  Zwemoorstukjes en gehoorbescherming
  In de zaak zijn zwemoorstukjes verkrijgbaar, die vaak nog op dezelfde dag op maat gemaakt kunnen worden. Ook verkoopt de zaak op maat gemaakte gehoorbescherming voor de werkvloer of voor concerten. Ten slotte kunnen muzikanten er terecht voor in-ears. Heb je al een hoortoestel, maar twijfel je of dat wel optimaal functioneert, dan kun je bij Hoorbegrip terecht voor een ‘second opinion’.

  Nu ook in Haarlem
  Hoorbegrip heeft nu, naast de bestaande vestiging in Hoofddorp in winkelcentrum PAX, ook een vestiging in Haarlem, aan de Generaal Cronjéstraat.

  Openingstijden

  – Vestiging Haarlem: woensdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur
  – Vestiging Hoofddorp: maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur
  Andere tijden op afspraak

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply