Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je moet er wel voor 100% achter staan
  Rate this post

  Mijn jongste dochter was eerder al afgevallen met het Cambridge Weight Plan, en omdat mijn zoon en ikzelf ook te maken hadden met overgewicht, besloten we om allebei tegelijk naar Anita te gaan om met deze methode gewicht kwijt te raken. Dan zouden we er niet alleen voor staan…

  We gingen eind januari 2014 voor het eerst naar Anita toe. Bij de intake kregen we te horen hoe de methode in elkaar zit, en waar ik op moest gaan letten. Eten deed ik met de voorgeschreven producten, en daarbij mocht ik drinken zoveel ik wilde. Mensen in mijn omgeving hadden me nog wel gewaarschuwd: ‘Het is vast een onverantwoord crashdieet’, ‘Je komt gelijk weer aan’ enzovoort, maar het ging heel goed. Ik heb mijn leefstijl met de begeleiding van Anita aangepakt, en dat heeft geholpen. Je moet er wel voor 100 procent achter staan, anders is het zwaar.

  In vier maanden ben ik van zo’n 106 kilo naar 84 kilo gegaan, en daarna ben ik het Weight Plan gaan afbouwen. Ik ben heel tevreden over hoe het gegaan is, en ik ben nu, een jaar later, op een stabiel gewicht.

  Nu hou ik mijn gewicht in de gaten en ga ik elke maand bij Anita langs voor controle. Ze motiveert me dan ook om door te gaan met mijn nieuwe leefstijl, en geeft handige tips.
  Ook mijn zoon is flink afgevallen. Hij was al lichter dan ik, en dat is zo gebleven… Ik vind het Cambridge Weight Plan geweldig!

  Ron van Strien –
  uit Lage Zwaluwe

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply