Rate this post
 • Je raakt er ondersteboven van
  Rate this post

  Voel je je futloos, heb je weinig energie of last van overgewicht? Wil je op een bijzondere, uitdagende en leuke manier werken aan een fit lichaam? Heb je dan wel eens aan paaldansen gedacht? Het is niet alleen fun, maar je bouwt je spierkracht ermee op, je wordt er leniger van, je valt af en je werkt ook nog eens aan je zelfvertrouwen. 

  Bij Paaldansstudio & Dance Centre word je persoonlijk begeleid bij het behalen van jouw doelen. De paaldanslessen zijn er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen. De instructeurs maken bij elk lid gebruik van uniek trainingsconcept, met een boekje waarin precies de vorderingen en eventuele medische aandachtspunten staan. Zo kun je meteen beginnen aan de les en erop rekenen dat je veilig, verantwoord en gestructureerd aan het bewegen bent!
  Je kunt ook een paaldansworkshop doen, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Een unieke en onvergetelijke ervaring!
  Maar Paaldansstudio & Dance Centre is er niet alleen voor paaldansen. Je kunt er ook terecht voor onder andere BBB, Zumba, Poweryoga, Bootcamp en Piloxing. Dus wat je doelen ook zijn, er is altijd wel iets wat bij je past. ­Effectiviteit en plezier in het bewegen staan altijd voorop.
  Behalve in Roosendaal heeft Paaldansstudio & Dance Centre ook vestigingen in Breda, Tilburg en Bavel. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en de lesroosters op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply