Rate this post
 • Je rimpels te lijf
  Rate this post

  Er zijn diverse methodes om rimpels te bestrijden. Was het jaren geleden nog een taboe, tegenwoordig hoef je daar niet meer geheimzinnig over te doen. Kraaienpootjes, fronsrimpels en een hangende kaaklijn kun je eenvoudig laten bestrijden met botox, fillers of een draadlift. ForYou zette de verschillen voor jou op een rijtje.

  Botox
  Botuline toxine, beter bekend onder de merknaam Botox, is een stof die de spierspanning tijdelijk kan ontspannen. Hierdoor vervagen of verdwijnen lijntjes die gevormd worden door de spieren die zorgen voor de mimiek van je gezicht.
  De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt hooguit een kwartier. Na drie dagen zie je al resultaat, na een week is het effect volledig en heb je er vier à vijf maanden plezier van.
  Botox wordt niet allen voor cosmetische doeleinden gebruikt, maar ook voor medische. Het biedt goede resultaten bij tandenknarsen, migraine en over­matig zweten.

  Fillers
  Hyaluronzuur houdt vocht vast en zorgt dat de huid er jeugdig uit blijft zien. Deze lichaamseigen stof neemt af naarmate je ouder wordt. Een filler is een dunne, steriele gel op basis van hyaluronzuur die de rimpels en plooien opvult en op subtiele wijze volume toevoegt.
  De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer een half uur tot een uur. Je ziet direct effect en profiteert negen tot twaalf maanden van het resultaat.

  Draadlift
  Een jong gezicht heeft meestal de vorm van een ‘V’. Naarmate je ouder wordt, verliest je huid structuur, elasticiteit, volume, spieren en zelfs botmassa. Hierdoor verandert de vorm van de gezicht lang­zamerhand in een omgekeerde ‘V’.
  Door kleine dunne draadjes in de lederhuid te plaatsen, wordt de oorspronkelijke vorm weer hersteld. De draadjes lift de huid én stimuleren de collageenproductie, waardoor de huid steviger wordt.
  De behandeling vindt onder plaatselijke verdoving plaats. Je ziet direct resultaat, na twee maanden is het effect volledig en heb je er één à twee jaar plezier van.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply