Rate this post
 • Je schoonheid extra benadrukken
  Rate this post

  Wanneer je een vorm van kanker hebt, zijn je gedachten maar op één ding gefocust: beter worden. Alle chemobehandelingen, medicijnen of andere middelen ondergaan. In die tijd is je uiterlijk echt niet het eerste waar je aan denkt. Maar op een gegeven moment is er meer ruimte om naar je uiterlijk om te kijken. En dan vallen de gevolgen van behandelingen je duidelijk op.

  Zo is de kans groot dat je je haar bent verloren, ook in je gezicht. Denk aan je wenkbrauwen en wimpers. Daardoor verandert plotseling de gehele uitstraling van je gezicht. In de meeste gevallen is dit erg wennen. Maar je hoeft hier natuurlijk niet aan te wennen. Het is namelijk mogelijk om nieuwe wenkbrauwen of de illusie van wimpers te creëren met permanente make-up.

  Pmu
  Specialist Susan vertelt: ‘Ik zet de pmu pas wanneer jij er klaar voor bent. Ik kan pmu toepassen tijdens je behandelingen, maar het is ook mogelijk na je ziekteperiode. Wanneer je tussen je chemokuren pmu wilt laten zetten, is het belangrijk om dit goed door te spreken met je oncoloog of arts. Die kan adviseren of het mogelijk is. Vervolgens ben ik er om samen met jou de kleur en vorm voor je wenkbrauwen te bepalen. Ook is dit mogelijk met een eyeliner. Zo accentueren we je gezicht weer en krijg je de gewenste uitstraling!’

  Over Susan
  Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste deed Susan eerst werkervaring op in een andere salon, maar op een gegeven moment gaf dit haar niet meer genoeg voldoening. Dus besloot ze daarna om andere schoonheidsspecialisten op te leiden. Dit deed ze met veel plezier, tot ze de kans kreeg haar eigen salon te runnen: Salon Jula. Susan is nu helemaal op haar plek en ze doet niks liever dan elke dag lekker bezig zijn. Daar krijgt ze de meeste energie van, want ze kan de hele dag door mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Naast huidverbetering biedt ze ook nog vele andere behandelingen aan. Van permanente make-up tot waxen en spray tan: ze kan overal bij helpen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply