Rate this post
 • Je slaapprobleem verleden tijd
  Rate this post

  Volgens recente cijfers worstelen 1,5 miljoen Nederlanders elke avond met piekeren, liggen ze te malen en te woelen of liggen ze tevergeefs te wachten op de slaap die maar niet komt. Een derde van Nederland slaapt wel eens slecht. Dit kunnen zijn: inslaap­problemen, doorslaapproblemen en te vroeg wakker worden.

  Er zijn diverse oorzaken van slaapproblemen te bedenken, zoals spanningen of zorgen, lichamelijke klachten, een verstoord dag- en nachtritme, een ongunstige leefstijl óf te hard en te lang nuttig blijven en doorwerken vlak voor het slapen gaan.
  Een goed bioritme is belangrijk om overdag normaal te kunnen functioneren en ’s nachts lekker te kunnen slapen. Het is belangrijk om na te gaan welke onderdelen in je 24 uur jouw slaapproblemen in stand houden.
  Een slaapstoornis is niet alleen een nachtelijk probleem. Het verband met jouw dagelijks functioneren mag je niet uit het oog verliezen. Goed inzicht verkrijgen in de aard en de ernst van de stoornis is noodzakelijk om zelf grip te krijgen op je slaapprobleem en er verbetering in te kunnen gaan brengen. Wij kunnen met jou in kaart brengen hoe persoonlijke zorgen, verkeerde gewoonten en/of lichamelijke klachten je klachten versterken.
  Binnen Move Fit & Healthy is het mogelijk om zowel je slaapproblemen individueel aan te pakken, maar ook in groepsverband. Move Fit & Healthy is hiermee de weg naar een kwalitatief betere en prettigere slaap.
  De slaaptherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check je polis voor de hoogte van de vergoeding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply