Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je stem, dat ben je zelf!

  We hebben allemaal een stem, en dat is een uniek middel om onszelf in uit te drukken. We kunnen ermee inspireren, een ander ontroeren, en onszelf mee in of uit balans brengen. Onze stem laat horen hoe we ons voelen, hoe we ademen, of we ontspannen zijn of niet. Of we onze stem kennen… Hoe de verbinding is met onszelf? Met ons hart.

  Bij ernstige ziekte, rouw, scheiding of burn-out kan die verbinding wat geblokkeerd raken, doordat bijvoorbeeld emoties niet voldoende geuit worden. Onze stem stokt als het ware in onze keel. Het is bevrijdend en helend om die energie weer te laten stromen door gericht te werken met je stem. Meer ruimte te ervaren. Je kracht en vreugde hervinden, je creativiteit ontwikkelen. Met meer zelfvertrouwen klinken, privé en in je werk. Sinds meer dan 30 jaar is Daniëlle de Moor Toon-aangevend in het werken met stem en bewustwording, in groepen en individueel. Het hoorbaar maken van je eigen melodie is wezenlijk in haar werkwijze, en verbinding met de ander, zodat het weer kan gaan ‘zingen in je’.
  Specifieke doelgroepen op aanvraag zijn bijvoorbeeld mensen met kanker (en hun omgeving), in persoonlijke groeiprocessen, leidinggevenden / spreekberoepen en teammiddagen. Maar vooral ook iedereen die zijn of haar stem creatief wil ontwikkelen en gemakkelijker, vrijer en met meer plezier wil leren gebruiken. Vaste workshops zijn in Nijmegen.

  Op 8 oktober start een nieuwe serie. Deelname is nog mogelijk. Individuele sessies zijn op afspraak. Danielle werkt samen met onder andere een haptotherapeute.
  Zie voor meer informatie www.fortmanncentrum.nl, www.cordium.nl en www.kankerinbeeld.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply