Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je streefgewicht bereiken = het is simpel
  Rate this post

  Van je overtollige (vakantie)kilootjes kwijt. Je wilt het heel graag, maar het lukt je gewoon niet. Leef je een hele dag op groente, sapjes en fruit, dan kan je ’s avonds die brownie of zak chips gewoon niet weerstaan. Zoek niet verder: hulp is onderweg!

  Hoewel eten je eventjes dat instant happy-gevoel bezorgt, is dat gevoel compleet verdwenen wanneer je de volgende ochtend op de weegschaal staat of in de spiegel kijkt. Vriendinnen raden je het ‘crackerdieet’ aan of geven de tip om drie dagen alleen maar appels te eten. Ook als avonddiner ja. Jou niet gezien. Weer lekker in je vel zitten kan veel makkelijker én minder risicovol zijn!

  Afslanken = simpel (écht)
  Wanneer je last hebt van overgewicht en moeite hebt met het verliezen van kilo’s op de ‘normale’ manier (minder eten en meer bewegen), kan het afvallen door middel van hypnotherapie een stuk simpeler zijn. Hoe hypnose kan werken voor jouw afvalproces, hangt af van jouw eigen situatie. Misschien worden je gewichtsproblemen getriggerd door een onderliggend probleem. Je bent waarschijnlijk een emotie-eter. Door vervelende gebeurtenissen in je leven ben je gaan eten om je verdriet of je zorgen weg te eten. Meestal ontstaat dit al op jonge leeftijd. Dit patroon zit dan vast in je onderbewuste, waardoor je hier niet weer van afkomt. Doordat je in de hypnose in een volledig ontspannen staat raakt, is je onderbewuste bereikbaar en kun je daar dit patroon wijzigen en je eventuele trauma’s oplossen. Ook wordt er gewerkt aan je mindset, zodat je weer gaat denken aan gezond eten. Je zult dan de vrijheid ervaren dat je eten niet langer koppelt aan je gevoelens en je emoties. Het afvallen volgt dan vanzelf omdat je je niet langer volstopt met snacks of snoep.

  Maatwerk
  Een virtuele maagring of maagband is voor het afvallen met hypnose een ondersteunende oplossing. Hoewel dat misschien een beetje eng klinkt, is zoiets een stuk minder eng (en minder risicovol én minder duur) dan het ondergaan van een zware maagoperatie. De virtuele maagring of maagband wordt geïnstalleerd tijdens de hypnosesessie. Na één sessie zul je al merken dat je eerder ‘vol’ zit, minder trek hebt in ongezonde verslavende snacks en tijdens de maaltijden minder kunt eten dan normaal. Omdat er ook wordt gewerkt aan je mindset om weer te denken aan gezonder eten, kan de drang om die reep karamel-zeezout te kopen plaatsmaken voor de drang om voor een lekkere fruitsalade te gaan. Op die manier kom jij op je streefgewicht. Judith van JoyFul You verduidelijkt: ‘Je hoort, ziet en voelt alles, en tijdens de behandeling communiceren we zelfs. Je onderbewuste is op dat moment zó actief, dat je daar de veranderingen kan laten plaatsvinden die jij voor ogen hebt. Ik ben er voor jou om je te begeleiden. Wil je liever eerst met mij kennismaken? Spreek dan gerust eerst af voor een pedicure. Zo kun je kennismaken met mij en mij de oren van het hoofd vragen over hypnose!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply