Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je verleden de baas
  Rate this post

  In dit leven, of zelfs in je vorige levens, kunnen zich gebeurtenissen hebben voorgedaan die heel schokkend waren. Dit drukt bewust of onbewust op je leven op een negatieve manier. We spreken dan van een ’trauma’. Door een of meerdere holistische EMDR-sessies te ondergaan, verdwijnen de negatieve emoties en/of worden ze milder, en dan kun jij weer stralen.

  ‘EMDR’ betekent ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’. Het is een kortdurende behandelmethode om akelige traumatische ervaringen te verwerken, zoals een ramp, brand, (verkeers)ongeluk, medische diagnose, lichamelijk en geestelijk geweld, verkrachting, aanranding of overval. Een trauma is een stagnatie in de emotionele en mentale verwerking van een voorval. Afgrijzen, paniek, als verstomd of verlamd zijn, blijft als mindset, gekoppeld aan geur, geluid, beeld en gevoel, bewust of onbewust aanwezig en borrelt stelselmatig naar boven in je dromen / nachtmerries of je dagelijks leven. Er wordt gewerkt met de gebeurtenis, de ongewenste overtuiging (wat ben je toen gaan denken over jezelf?) en de gewenste overtuiging (wat wil je denken over jezelf?).
  Door een links-rechtssignaal (klikgeluiden, aanraking of oogbeweging) aan te bieden, wordt de gebeurtenis verwerkt. ProLumina werkt op een holistische manier. Dat betekent dat ik werk met een biosensor. Ik test allereerst of en welk trauma als eerste verwerkt mag worden en wanneer het trauma is ontstaan. Er is een voor- en nabehandeling op aarding, chakra’s en het aura. Ook worden andere (beginnende) kwaaltjes meegenomen en krijg je adviezen in relatie tot bijvoorbeeld vitamines, mineralen en leefwijze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply