Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je weet pas wat je mist…
  Rate this post

  Voor veel mensen is het haar iets vanzelfsprekends. Nee, het zit niet elke dag goed, maar in het algemeen sta je er niet veel bij stil. Totdat het begint uit te vallen. Dan wordt het een kwestie van: je weet pas wat je mist, als het er niet is.

  Haaruitval kan erg onzeker maken. Bij vrouwen, maar ook zeker bij mannen, hoe normaal het ook is. Ze hebben het gevoel er anders uit te zien dan ze zouden willen, of ouder te ogen dan ze eigenlijk zijn. Het is dan heel vervelend om daarmee te moeten blijven rondlopen.

  Waarom kaal?
  Kaalheid kan allerlei oorzaken hebben, waaronder erfelijkheid, ziekte, verlittekening en stress. Er worden vijf typen kaalheid, ook wel: alopecia, onderscheiden. De meest voorkomende soorten zijn alopecia diffusa, en alopecia androgenita. Bij de eerste vorm is er sprake van haaruitval over het hele hoofd. Hierbij is er vaak een aanwijsbare reden te noemen voor de kaalheid, zoals medicijngebruik of erfelijkheid. De bekende ‘mannelijke kaalheid’ is alopecia androgenita. Veel mannen krijgen hiermee te maken, de kaalheid bevindt zich vaak op de kruin of bij het voorhoofd. Deze kaalheid wordt veroorzaakt door overgevoeligheid voor het hormoon dihydroxy-testosteron (DHT).

  Haartransplantatie
  In bijna alle gevallen kan een haartransplantatie de oplossing bieden. In de kliniek van IM Medical Travel kan bijvoorbeeld de FUE-methode worden ingezet. Hierbij worden de grafts, ook wel haarzakjes genoemd, één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna plaatst de arts ze eerst in een speciale groeivloeistof, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar jij weer wilt genieten van een vollere haardos.

  Welverdiende rust
  Maar niet alleen krijg je een nieuwe, volle bos haar terug, ook kun je ondertussen genieten van de heerlijke Turkse zon. Wanneer je voor een haartransplantatie afreist, vindt de behandeling op de eerste dag plaats. Daarna kun je heerlijk uitrusten tijdens een welverdiende vakantie, terwijl jouw haar mooi aangroeit. Zodat het enige waar je je bij terugkomst druk over hoeft te maken, een eventuele ‘bad hair day’ is!

  Over IM Medical Travel
  In Nederland en België liggen kosten voor medische en cosmetische behandelingen veel hoger dan in Turkije. IM Medical Travel is een organisatie die medische reizen aanbiedt, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau.

  Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg. Artsen voldoen aan algemeen Europese standaarden en er wordt met Europese materialen gewerkt. Maar doordat arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

  Over de kliniek
  In de derde grootste stad van Turkije, Izmir, kun je profiteren van een goede en voordelige FUE haartransplantatie behandeling bij een kleinschalige privékliniek. Deze kliniek biedt jou een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor een goede en voordelige haartransplantatie behandeling met garantie. In de kliniek kun je terecht bij het zeer ervaren haartransplantatieteam dat onder leiding staat van cosmetisch en esthetisch chirurgen, die hun medische diploma’s als cosmetisch en esthetisch chirurg aan de Universiteit van Izmir en Istanbul behaalden.

  Ze zien iedere haartransplantatie als een kunstwerk waarbij iedere wens en situatie anders is. Het doel is om voor iedere patiënt het best en meest natuurlijke resultaat te behalen gebruikmakend van de beste materialen en nieuwste technologieën. De chirurgen hebben vele specialisaties en certificaten behaald, prijzen gewonnen en zijn lid van o.a. de Turkish Plastic Recontstructive and Aesthetic Surgery Association en de Turkish Physicians Alliance.

  Daarnaast staan onze Nederlandstalige hostess en het Engelstalige Internationale patiëntenteam klaar om je te assisteren en ondersteunen bij al jouw vragen en opmerkingen. De vertaling wordt volledig verzorgd, zodat je niet met je mond vol tanden staat als je bent aangekomen in Turkije.

  In onze kliniek in Izmir bieden we deze behandelingen aan:
  – FUE methode
  – FUT haartransplantatie
  – Wenkbrauwtransplantatie
  – Wimpertransplantatie
  – Snor- of baardtransplantatie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply