Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je wenkbrauwen altijd in de perfecte vorm

  Baal je van de tijd die je elke dag kwijt bent aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Maar wil je niet zonder make-up de deur uit? Dan is microblading voor jou de oplossing!

  Microblading is een vorm van semi-permanente make-up, oftewel een soort tatoeage. Dat betekent dat de kleur na verloop van tijd vervaagt. Het pigment wordt tussen de bovenste 2 lagen van de huid ingebracht. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 12 tot 18 maanden mooi. De fijne haartjes beginnen dan te verdwijnen, maar de vorm is nog goed te zien. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Hoe lang het pigment blijft zitten, verschilt per persoon en is onder meer afhankelijk van het huidtype.

  Hoe ziet een behandeling eruit?
  De behandeling start bij schoonheidssalon Skintone altijd met een intakegesprek. Samen met de specialist Joanie Jonas worden de wensen van de klant besproken. Vervolgens tekent Joanie de vorm van de wenkbrauwen en laat zij de klant nogmaals meekijken. Daarna start de behandeling, die ongeveer twee tot drie uur duurt. De behandeling is precisiewerk en wordt vakkundig uitgevoerd. Na de eerste behandeling vervaagt het pigment snel, wat tijdens de tweede behandeling wordt bijgewerkt.

  PhiBrows
  Joanie is afgestudeerd PhiBrows artist. PhiBrows is de marktleider op het gebied van wenkbrauwen. Elk paar PhiBrows wenkbrauwen is uniek, omdat de wenkbrauwen zijn aangepast aan de vorm van het gezicht en de botstructuur. De kleur van het pigment is volledig afgestemd op jouw huid- en haarkleur. De gebruikte pigmenten zijn niet op dieren getest. Met een PhiBrows microbladingbehandeling geniet je dus op een verantwoorde manier van prachtige wenkbrauwen en bespaar je jezelf iedere ochtend veel tijd!

  Over Skintone
  Skintone is gevestigd in het centrum van de stad Groningen. Op deze prachtige locatie is Joanie Jonas werkzaam als official PhiBrows artist. Joanie begrijpt als geen ander hoe belangrijk wenkbrauwen zijn voor je uitstraling. ‘Voordat de behandeling begint, luister ik goed naar de wensen van de klant. Hier neem ik alle tijd voor. Op deze manier gaat de klant vol vertrouwen de behandeling in en loopt die met een stralend gezicht de salon uit. Dat is wat mijn werk zo mooi maakt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply