Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je wordt niet zomaar aardeburger
  Rate this post

  De geboorte van kinderen ontvangen we met vreugde. We leren ze in de tijd steeds beter kennen. Ieder kind groeit op een heel eigen wijze op, en toch is het opgroeien vergelijkbaar met andere kinderen. Het gaan staan, daarna het lopen en het spreken, dan het denken en verbanden leggen is de gebruikelijke volgorde.

  Het unieke van het kind brengt hem dat het voor sommige stappen in zijn ontwikkeling een talent heeft en voor andere stappen flink weerstand moet overwinnen. Het hoeft niet direct zorgelijk te zijn als een kind soms ­ondersteuning nodig heeft. Je wordt niet ­zomaar aardeburger!
  Euritmietherapie gaat uit van taal en beweging. De bewegingsrijkdom in de taal is bij euritmie volop de basis. Het kind doet speels mee met de oefeningen. Door de eigen inspanning komt het kind beter in zijn vel te zitten. Euritmie­therapie is een steun bij het opgroeien. In mijn praktijk krijg ik bijvoorbeeld hulpvragen over zindelijkheid, slapen, eczeem, concentratie. Zie de website.

  – Op zaterdag 28 mei van 14.00 tot 15.30 uur geef ik een kosteloze inleiding over het thema ‘taal, beweging en opgroeien’. Graag voor de inleiding van te voren aanmelden.

  – Elke woensdagmiddag is er op afspraak spreekuur, waar ouders – al of niet met hun kind – zich privé kunnen oriënteren of ­euritmietherapie tot steun kan zijn voor hun kind.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply