Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je ziet er gelijk tien jaar jonger uit!
  Rate this post

  Je staat voor de spiegel en meedogenloos staren ze terug: je eerste rimpels en lijntjes. Het valt niet te ontkennen. De tijd tikt langzaam verder en jouw eens zo gladde huid begint verschijnselen van het ouder worden te vertonen. Lachrimpeltjes naast je ogen, lijntjes bij je mond en een fronsrimpel tussen je wenkbrauwen. Kon je de klok maar weer even terugzetten.

  De tijd terugdraaien is natuurlijk niet mogelijk, maar het ouderdomsproces kan wel enigszins vertraagd worden. Om niet alleen je lijntjes en rimpels te laten verdwijnen, maar maar ook je huid een frisser en stralender uitstraling te geven, kun je overwegen om je huid nog een extra boost te geven. ‘Skinboosters zijn zeer geschikt voor na een behandeling met fillers’, weet Alice, de eigenaresse van BodyRestyle Eindhoven. ‘De skinboosters geven de huid nét wat extra’s. Ze zorgen voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid. Poriën worden kleiner en een mooie glow is het resultaat. Die skinbooster is overigens ook zeer geschikt voor de jongere huid. Skinboosters hydrateren je huid, verbeteren de conditie en je huid gaat stralen. Ook deze behandeling bestaat weer uit kleine prikjes. Ze stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen. Een behandeling bestaat uit meerdere sessies en je hebt er ongeveer een jaar plezier van.’

  Geef je lippen volume
  Als je ouder wordt, verliezen je lippen volume. Daar is met behulp van injectables gelukkig wat aan te doen! Door kleine prikjes in de huid met behulp van de Mesogun worden werkstoffen je huid ingesluisd. Die werkstoffen bevinden zich in een vloeistof op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van je huid dat zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Zo krijg je weer mooie, volle lippen!

  Facelift zonder snijden met de HiFu
  Een rigoureuze manier om je rimpels vaarwel te zeggen is een facelift, maar dat is natuurlijk nogal een heftige ingreep. ‘De HiFu facelift is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften’, vertelt Alice enthousiast. ‘Al na één behandeling zie je resultaat. En dat zonder hersteltijd of bijwerkingen!’
  De techniek van HiFu wordt al langer gebruikt in de medische wereld. Met intensieve ultrageluid energiepulsen wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd, waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurige effect ontstaat. En dat allemaal zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid!

  Laagdrempelige salon
  Body Restyle Eindhoven is een laagdrempelige salon waar je terecht kunt voor behandelingen voor de wimpers en wenkbrauwen, voor het verwijderen van je tatoeage en voor IPL-behandelingen, maar ook voor afslanken en anti-aging met bijvoorbeeld de HiFu. Als je hetzelfde effect wil van een liposuctie, maar dan zonder een chirurgische ingreep te hoeven ondergaan, kan dat door middel van de vetcelbevriezingsmethode. En als je tanden erg verkleurd zijn geraakt, wordt je gebit met de Hollywood Intensive-behandeling wel 10 tot 20 tinten lichter.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply