Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Je ziet er zo fris en jong uit!’

  Je staat voor de spiegel en ziet de eerste rimpels en lijntjes. Het valt niet te ontkennen: de tijd tikt langzaam verder en jouw eens zo gladde huid begint verschijnselen van het ouder worden te vertonen. Lachrimpeltjes naast je ogen, lijntjes bij je mond en een fronsrimpel tussen je wenkbrauwen. Kon je de klok maar weer even terugzetten…

  De tijd terugdraaien is natuurlijk niet mogelijk, maar het ouderdomsproces kan wel enigszins vertraagd worden. Om niet alleen je lijntjes en rimpels te laten verdwijnen, maar ook je huid een frisser en stralender uitstraling te geven, kun je overwegen om je huid nog een extra boost te geven. Dat kan met skinboosters, een gespecialiseerde medische vorm van mesotherapie.

  Hyaluronzuur
  Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eerste tekenen van dit proces zijn het ontstaan van micro-rimpels en veranderingen in de huidtextuur, met verlies van stevigheid en uitstraling. Om dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden, geeft behandeling met hyaluronzuur verbetering. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en is daarom vaak de basis van de verschillende skinboosters en vloeistoffen voor huid en haar, aangevuld met een specifiek biorevitalisatiecomplex om bijvoorbeeld de huid te voeden, te verstrakken of, in geval van haaruitval, de haarfollikels te stimuleren. Alle skinboosters hebben hun eigen doel.

  De behandeling
  Je bespreekt jouw doelstellingen met je behandelaar, waarna er een persoonlijk behandelplan voor jou wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal sessies met een tussenliggende periode van een week of twee weken, en het gebruik van specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger. Schoonheidskliniek Huid&Duin gebruikt meerdere merken en soorten skinboosters. De juiste behandeling wordt door de specialisten in samenwerking met jou afgestemd op jouw wensen.

  Alle skinboosters die Schoonheidskliniek Huid&Duin gebruikt, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De producten zijn samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking.

  Voor wie?
  Een skinbooster is geschikt bij:
  – een droge en vale huid
  – een huid met volumeverlies
  – een verslapte huid, fijne lijntjes
  – hyperpigmenatie
  – donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen
  – cellulite, vetophopingen in de huid
  – striae, littekens
  – alopecia, beginnend haarverlies, dunner wordend haar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply