Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Je ziet zó duidelijk verschil!’
  Rate this post

  Ongeveer een jaar geleden ging ik voor het eerst naar Schoonheidssalon Delia, voor wimperextensions. Toen ik daar naar binnen ging, was ik meteen helemaal onder de indruk van de salon! Ik vroeg Sylvia dan ook om me eens rond te leiden. Ze liet me allemaal apparaten zien, en toen ze daarmee klaar was, had ik een heel goede indruk van de salon. Daarom vroeg ik haar: ‘Kun je me niet eens advies geven voor een behandeling?’.

  Ik startte met een gezichtsbehandeling. Ik was eerder bij een andere salon geweest, maar daar was ik steeds snel klaar: even een masker en ik stond weer buiten. Maar bij Sylvia gaat alles in stappen; dat was ik helemaal niet gewend bij een schoonheidssalon. Eerst is er een ‘opruimfase’, waarbij de huid opgeschuurd wordt en dode huidcellen worden verwijderd. Daarna wordt de huid weer mooi opgebouwd met bepaalde technieken.

  Zo werd de huidverbetering bij mij bij iedere behandeling opgebouwd, en er is zó’n groot verschil te zien! Ik heb nog nooit zo’n behandeling gehad… Mijn gezicht leefde gewoon helemaal op. Ik kon het duidelijk in de spiegel zien, en anderen zien het ook, hoor. Het is echt een verschil van dag en nacht.

  En nu ga ik trouw een of twee keer per maand naar Sylvia voor huidverbetering. Ik heb eerder een zuurstofbehandeling gehad (dat is helemaal een wonder), en ook andere behandelingen. Sylvia heeft verstand van wat ze doet, kan ook goed uitleggen en kan me prima advies geven. We overleggen samen wat we kunnen doen. Sylvia weet ook hoe mijn huid reageert op de behandelingen. Dat vind ik wel belangrijk. En mijn huid reageert gewoon goed op alles. Ik ben over alle behandelingen heel tevreden!

  Nu ben ik bezig met een behandeling waarbij ervoor gezorgd wordt dat er collageen aangemaakt wordt tussen mijn neus en mijn lippen, zodat er minder groeven ontstaan. Ik heb al één behandeling gehad, en er zijn nog twee behandelingen nodig.

  De foto’s zeggen ook wel genoeg, denk ik. Je ziet zó’n duidelijk verschil tussen hoe mijn gezicht een jaar geleden was en hoe ik er nu uitzie…

  -Marja van Zwol (61) uit Purmerend-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply