Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Beau (35) had altijd al een passie voor stijldansen. Samen met haar danspartner, die later zelfs haar levenspartner werd, sleepte ze heel wat prijzen in de wacht. Om goed in conditie te blijven, bracht ze ook heel wat uren in de sportschool door en liep ze een paar keer in de week hard. Vijf jaar geleden kreeg Beau echter te maken met een ernstige blessure. Er volgde een zware operatie en een lang revalidatietraject. De overgang van dagelijks intensief sporten naar het leven dat zij sindsdien voornamelijk zittend of liggend doorbracht, was niet alleen mentaal en fysiek zwaar, maar had ook veel invloed op haar gewicht.

  Wanneer ging de knop om en besloot je het écht anders aan te pakken?
  ‘Het is mentaal behoorlijk zwaar geweest. Ik had behoorlijk last van zelfmedelijden en troostte mezelf met comfortfood. Ik ben in die periode in totaal 23 kilo aangekomen. Ik heb daarna wel diverse diëten en shakes geprobeerd, maar steeds zonder succes. Toen mijn partner me ten huwelijk vroeg, besloot ik opnieuw een afvalpoging te doen. Net op dat moment las ik een advertentie van Easyslim.nu en heb ik een afspraak gemaakt.’

  Hoeveel ben je afgevallen en hoe heb je dat gedaan?
  ‘Ik ben in totaal 18 kilo afgevallen dankzij de behandelingen bij Easyslim.nu in combinatie met de Easique shakes. Ik zal nooit meer intensief kunnen sporten, maar ik herken mijn lichaam nu wel weer van de tijd van voor mijn blessure. Ik ben niet meer te zwaar, mijn huid is niet meer zo slap en kwabbig en mijn spieren zijn veel steviger. Doordat ik minder gewicht hoeft mee te dragen, gaat het lopen nu ook gemakkelijker. Dat is voor mij een extra cadeautje!’

  Wat is het verschil tussen de maaltijdvervanger Easique en reguliere shakes?
  ‘Van een Easique shake heb je een langere tijd een verzadigd gevoel. Ik had ook weleens andere shakes geprobeerd, maar dan had ik na een uurtje al weer trek en begon ik vaak toch weer te snacken. Een bijkomend voordeel van Easique is dat door het hoge eiwitgehalte van de shakes je spieren niet afgebroken worden door het afvallen, maar juist sterk blijven.’

  Is het lastig om het traject vol te houden?
  ‘Ik zal eerlijk zijn: de eerste dagen vond ik het best lastig. Maar de vele contactmomenten hebben me echt door de moeilijke momenten heen geholpen. Je wordt ontzettend goed begeleid.’

  Je verliest gedurende het traject geen spieren, maar ontwikkelt ze juist. Wat is daar het voordeel van?
  ‘Voor mij was dat éxtra fijn. Mijn spieren werden sterker en strakker, waardoor mijn houding verbeterde, ik minder pijn kreeg en het lopen en bewegen steeds gemakkelijker gaat.’

  Hoe blijf je gemotiveerd?
  ‘In het begin was mijn trouwdag mijn grootste motivatie. Ik zag mezelf al helemaal in zo’n prachtige jurk. Daar hoorde natuurlijk ook een mooi figuur bij. En dat is me gelukt. We hebben een geweldige dag gehad! Ik ben echter nog steeds niet helemaal op mijn streefgewicht. En dat maakt het gemakkelijk om door te zetten. Het gaat me lukken. Dat weet ik zeker!’

  Hoe gaat het nu verder?
  ‘Ik ga gewoon door met Easyslim.nu. Ik ben nog steeds niet helemaal waar ik wezen wil, en dat zorgt voor genoeg motivatie om naar de salon te gaan. Ik ga er elke keer met plezier naartoe. Het doet me goed.’

  Wat kun je de lezer adviseren?
  ‘Easyslim.nu is geen dieet en dat maakt het ook gelijk zó anders. Dit werkt tenminste. Overtollige vetcellen worden afgebroken en komen nooit meer terug. Je spieren worden sterker en je huid wordt steviger. Er is maar één manier waarop ik jou kan overtuigen: ga gewoon eens langs bij Easyslim.nu en ervaar het zelf. Wedden dat jij ook gelijk helemaal enthousiast bent?’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply