Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij bent de creator van je eigen leven
  Rate this post

  We hebben soms het idee dat het leven niet helemaal zo gaat als we zouden willen. Je handelt op de automatische piloot en wordt daar niet gelukkig van. Dan is het tijd om veranderingen aan te brengen!

  Om een aangenamer leven te kunnen leiden, is het belangrijk om te oefenen met je bewustzijn. Bewustzijn is de mogelijkheid om aanwezig te zijn in je leven op elk moment, zonder oordeel van jezelf of van iemand anders. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te keuren en het leven dat je wenst te creëren groter dan wat je momenteel hebt, en meer dan wat je jezelf kunt voorstellen.
  Het is de bedoeling om je naar het punt te brengen waar je het bewustzijn van alles en met geen enkel oordeel ontvangt. Als je geen oordeel hebt van iets, kun je kijken naar alles zoals het is. Niet wat je wilt dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar alleen wat het is.
  En je kunt ook erkennen dat jij de maker bent van je eigen leven, hoe dat er ook uitziet: goed, slecht, mooi en/of lelijk. Alles wat je belemmert, komt door jouw keuze, oordeel en antwoord op wat het in stand houdt. Het is tijd om te stoppen met leven vanuit beperkingen en te beginnen met leven vanuit de grootheid van jezelf!
  Wetenschappers hebben bewezen dat onze gedachten invloed hebben op onze moleculen en daardoor ziekte, wanorde en veroudering kunnen veroorzaken. En waar worden al deze gedachten opgeslagen? In ons lichaam! Met The Bars kan de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordeel en standpunten worden opgeruimd. Hierbij worden energiepunten aangeraakt. Het zijn 32 punten in het hoofd, waarbij blokkades worden opgeheven die je belemmerden om vanuit je zijn keuzes te kunnen maken die goed voor je zijn. The Bars leert je open te staan om te ontvangen!

  Oefening voor thuis

  Stel: je voelt je ‘s ochtends moe. Ga daar dan eens bewust bij stilstaan en stel jezelf vragen als ‘Van wie is deze moeheid?’, ‘Welke energie kan ik vandaag ZIJN?’, ‘Wat kan ik nog meer ontvangen?’ en ‘Hoe wordt het beter dan dit?’ Door dit soort vragen aan jezelf te stellen, denk je bewuster na over datgene wat je voelt en kun je werken aan de oplossing.

  ‘Alles creëren waar je naar verlangt’

  Change Agent Cheryl Henriquez: ‘Mijn doel is een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren. ‘Bewustzijn’ omvat alles en veroordeelt niets.
  Ik help mensen die op zoek zijn naar zingeving en bewustwording en die ooit zijn vastgelopen in hun leven. Dit doe ik door middel van individuele coaching en consulten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply