Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij bent uniek
  Rate this post

  Welke stijl past het best bij jou? Baseer je jouw keus voor kleding, kapsel en bril puur op de laatste mode of heb je er wel eens kritisch bij stilgestaan welke kleuren en accessoires jouw schoonheid het best benadrukken. Als alles in je persoonlijke presentatie harmonieus op elkaar is afgestemd, ben jij degene die onopvallend opvalt.

  Wanneer je innerlijk en je uiterlijk met elkaar in balans zijn, ben jij op je mooist. Je gaat stralen, het geeft je energie, kracht en zelfvertrouwen. ‘Als styliste benader ik imago op een holistische wijze’, vertelt Yfke Kingma. ‘Dit is mogelijk door middel van een unieke methode op het gebied van kleur- en stijladvies. Net als bij yoga en ayurveda, waar het ook gaat om verbinding, bouwen we als het ware een brug tussen je innerlijk en je uiterlijk. Het uitgangspunt is je innerlijk, de kern van jouw schoonheid. Op basis van jouw kernkwaliteiten maken we samen jouw innerlijk kompas. Vanuit dit kompas leer ik je jouw kwaliteiten te vertalen in jouw unieke kledingstijl, geschikt voor iedere gelegenheid en altijd rekening houdend met jouw wensen en verlangens. Het gaat er niet om in welk ‘stijlhokje’, je past maar juist om jouw uniekheid. Op die manier laat je werkelijk zien wie je bent en zul je zeker niet onopgemerkt blijven.

  Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander
  Het kost maar 3 tot 5 seconden om een eerste indruk van iemand te krijgen. Op grond van deze eerste indruk wordt doorgaans ook direct een aantal ­aannames gevormd; of iemand aardig is, vakkundig, benaderbaar en te vertrouwen et cetera, en wat de intenties zijn van deze persoon. Op basis van wat je uitstraalt, neemt de ander je waar.
  Je imago is een optelsom van de buitenkant (hoe je jezelf verzorgt en kleedt, hoe je beweegt, hoe je iemand de hand schudt en hoe je kijkt), van de binnenkant (wie je bent, waar je voor staat, hoe energiek je je voelt, hoeveel zelfvertrouwen je hebt en hoe blij je bent met wie je bent en hoe je eruitziet) én van de overkant (hoe communiceer je, wat zegt je stem en je lichaamstaal).

  Het Imago Spel
  Het Imago Spel laat je zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Het is een interactief spel wat uitdaagt om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over imago: wat straal ik uit en wat wil ik uitstralen?
  Yfke is imago-expert, en onder haar bezielende leiding kun je het spel spelen met vriendinnen, collega’s of onbekenden. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt je steeds bewuster van datgene wat je uitstraalt, zowel verbaal als non-verbaal. Jouw imago!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply