Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij en jouw huid staan centraal
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van de huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor jouw huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Gelukkig is er wat aan te doen!

  Martique Schoonheidsverzorging is de schoonheidspraktijk van Marianne van der Putten. Bij Martique Schoonheidsverzorging staan jij en jouw huid centraal. Bij je eerste bezoek krijg je een vrijblijvend intakegesprek, en aan de hand van een huiddiagnose krijg je advies over de voor jou meest geschikte behandeling en producten voor jouw huid.

  Marianne gebruikt bij haar behandelingen producten van Clephar. Je kan en mag alleen met Clephar werken als je ‘Clephar Skin Professional’ bent. Dan heb je namelijk de Premium Academy-opleiding afgerond. De Premium Academy wordt gerund door Premium Beauty Group, de exclusieve ­importeur en distributeur van Clephar in Nederland. De Premium Academy verzorgt de officiële Clephar inscholing, waarbij zowel de theoretische achtergrond van het merk als het exclusieve Clephar behandelconcept wordt uiteengezet. Martique Schoonheidsverzorging is een van de weinige instituten in Nederland die met Clephar mogen werken.

  Verzorgingsproducten
  Clephar is het enige Belgische laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren. Vanuit de overtuiging dat een degelijke persoonlijke huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering, werd hier een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, bedoeld voor klanten van de apotheek. Deze bleek al snel een succes.
  In de navolgende jaren werd de productlijn langzaam ­uit­gebreid. Wat begon als een cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten, groeide uit tot een volwaardig huidverbeterend merk, specifiek gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten. Het productgamma bevat inmiddels een ruim assortiment, waaronder Skin Care, Men Care, Body & Wellness en Sun Care. Het laboratorium Clephar is voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest werkzame stoffen en transport­systemen om optimale verzorging te bieden aan alle huidtypes. De Clephar innovaties staan bekend om hun sterk huid­verbeterende werking, hun delicate textuur en hun ­verzorgende comfort.
  Martique Schoonheidsverzorging staat helemaal achter de visie van Clephar, en heeft aan den lijve de effecten ondervonden, en die als zeer uitzonderlijk ervaren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply