Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jij hoeft je handen niet langer te verbergen!

  Mooi verzorgde handen en nagels zijn een echt visitekaartje. Dat kan je van jouw handen en nagels echter niet zeggen. Jouw nagels scheuren al in als je er naar kijkt, misschien is dat wel het gevolg van jarenlang nagelbijten, en de huid van je handen oogt ruw en vlekkerig. Nee, jouw handen zijn allesbehalve een visitekaartje en je stopt ze dan ook het liefst diep in je jaszak of je houdt ze achter je rug.

  Toch is er beslist een goede oplossing waardoor jij je handen niet langer hoeft te verstoppen, maar er juist trots op kunt zijn. Een manicure is een weldaad voor je handen én het verbetert de gezondheid van je nagels. En of je nu kiest voor een uitgebreide behandeling of alleen je nagels wilt laten lakken, je zult daarna handen hebben die gezien mogen worden.

  IBX-systeem
  Wanneer je last hebt van zwakke, gescheurde of gespleten nagels, kun je tijdens de manicure ook een behandeling krijgen met het professionele IBX-systeem. Dit is een tweedelig systeem dat de nagels van binnenuit verstevigt en versterkt. Je nagels worden egaler en witte vlekjes verdwijnen. Het wordt niet alleen toegepast bij vrouwen, maar ook bij mannen, en is ook heel geschikt voor mensen die veel met hun handen in het water zitten of mensen die chemokuren moeten ondergaan. IBX werkt waterafstotend én houdt de nagelplaat bij elkaar. Het wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant. Er wordt niet gebruikgemaakt van kunstnagels, maar je kunt nu je eigen nagels tot de gewenste lengte laten groeien. Met een leuk kleurtje erop hoef jij je handen niet meer te verbergen!

  Pedicure
  En nu je toch bezig bent, waarom zou je gelijk ook niet een pedicure laten doen? Het is niet alleen prettig om mooi verzorgde voeten en perfect gelakte teennagels te hebben, maar er kunnen ook vervelende voetproblemen, zoals kalk- en schimmelnagels, likdoorns, eeltplekken, kloven of ingegroeide teennagels verholpen worden. Laat je gewoon eens lekker verwennen. Na zo’n heerlijke manicure en pedicure straal jij weer van top tot teen!

  Over Spa Cube
  Bij de ervaren nagel- en huidspecialisten van Spa Cube ben jij aan het juiste adres voor alles op het gebied van nagel- en huidverbetering en het verouderingsproces. Spa Cube is gespecialiseerd in anti-aging en weet het beste uit jouw huid naar boven te halen. In de fijne ambiance in hartje Utrecht komen beauty, hoge kwaliteit, ultieme relaxmomenten en excellente service samen. Jouw manicure-, pedicure- of gezichtsbehandeling wordt met uiterste zorg uitgevoerd. Aandacht voor jou, een heerlijke kop koffie of thee en persoonlijk advies maken iedere behandeling tot een unieke beleving! Gun jezelf die luxe!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply