Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij & je haarwerk
  Rate this post

  Je kapsel kenmerkt je gezicht en is een belangrijk deel van je hele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Met een haaraanvulling, haarwerk of haarstukje krijg je weer een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling!

  Het haarwerk dat bij jou past
  Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals de ziekte alopecia, stress of de gevolgen van chemotherapie bij kanker. In deze gevallen kan een haarwerk of haaraanvulling de uitkomst zijn om de haaruitval te verbergen én een prachtig kapsel te hebben. Haarwerken zijn niet meer van echt haar te onderscheiden en verkrijgbaar in heel  veel verschillende kleuren, stijlen en lengtes.  De haarwerksters bij Sikkenk nemen alle tijd om het haarwerk te vinden dat precies bij jou past. Ze maken je haarwerk op maat, gewoon terwijl je wacht, en zorgen voor de administratieve afhandeling met je zorgverzekeraar. In de winkel is tevens een uitgebreide collectie hippe hoeden, mutsjes en sjaals, en hypo-allergene make-up voor de wenkbrauwen en ogen. Ook adviseren de medewerksters hoe je je haar en hoofdhuid in een zo goed mogelijke conditie houdt. Alles onder één dak als je te maken hebt met haaruitval.

  Echt haar of synthetisch haar?
  Het voordeel van een haarwerk van synthetisch haar is dat het bijzonder praktisch is: het hoeft alleen gewassen en gedroogd te worden op een standaardje. Daarna zit je haarwerk meteen in model. Bovendien is het goedkoper.

  Een haarwerk van echt haar kan op veel manieren gestyled worden. Handigheid met föhnen is wel een vereiste. Je haarwerk valt namelijk niet automatisch in model. De kosten van echt haar zijn afhankelijk van de haarlengte en kwaliteit. Sikkenk Haarspecialisten gebruikt alleen haar van Europese kwaliteit, omdat dat het langste mooi blijft.

  Tips voor de aanschaf van  een haarwerk

  • Maak op tijd een afspraak met de haarwerk-specialist. Dan heb je genoeg tijd om een passende oplossing te kiezen. Bij Sikkenk kunnen ze ook kosteloos een haarwerk voor je reserveren, voor het moment dat je het nodig hebt.
  • Wacht niet met de aanschaf van een haarwerk totdat je haar uitvalt. Zo kan de haarwerkspecialist je haarwerk zoveel mogelijk laten aansluiten bij je wensen.
  • Laat je goed informeren over de voor- en nadelen van elke oplossing.
  • Neem een familielid of vriendin mee die jou kan helpen bij je keuze.
  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply