Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jij op je allermooist!

  Je loopt op je vrouwelijkst in je mooie jurk langs de terrasjes. Je lacht en je ziet eruit alsof de wereld aan je voeten ligt. Wat niemand ziet, maar wat jij overduidelijk voelt, zijn je dijbenen die tegen elkaar schuren. En dat is zeker niet om te lachen! Je weet nu al dat je straks thuis met rode plekken en pijn zit. Of toch niet?

  Veel vrouwen hebben last van schurende dijen, maar je hoort er alleen niet zo vaak iemand over. Daardoor sta je misschien met je handen in het haar als de huid van jouw dijen steeds tegen elkaar schuurt bij het dragen van een rok of jurk. Goed nieuws: er is iets aan te doen! Cryolypolise zorgt ervoor dat plaatselijke vetophopingen voorgoed verleden tijd zijn. De behandeling kan worden toegepast op het vet aan de binnenkant van jouw -bovenbenen. Naderhand heb je geen last meer van dat vervelende geschuur. Vet bevriezen

  Tijdens een cryolipolyse-behandeling wordt de behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. Binnen 45 minuten worden de vetcellen in de kop gekoeld naar een temperatuur tussen -7 en -10 graden. De vetcellen bereiken hierdoor een temperatuur tussen 2 en 4 graden. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 25% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet. Een behandelserie bestaat uit minimaal 3 sessies.

  De tijd staat niet stil. Dat geldt ook voor jouw uiterlijk. Je mag er absoluut wezen, maar die lijntjes en rimpeltjes volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Verlang je naar die vitale en jeugdige huid van vroeger? Kies er dan voor om op een natuurlijke manier van je uiterlijk te genieten, zónder drastische ingrepen zoals een facelift.

  Maak kennis met HIFU! ‘HIFU’ staat voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’. HIFU is een methode waarbij er door middel van geluidsgolven energie gebundeld wordt. Deze energie bundelt onder je huid in de vorm van hittepunten. Op de plaats waar deze hittepunten vormen, wordt het collageen van je huid afgebroken en in zes maanden weer opnieuw opgebouwd. Het nieuw gevormde collageen komt verbeterd en in meervoud terug.

  Het resultaat? Een stevigere, vitalere huid die er strakker uitziet. Rimpels worden zachter of zijn zelfs helemaal verdwenen. Ultrageluid wordt al 50 jaar gebruikt in de medische wereld, zoals bij het uitvoeren van echo’s, en wordt ook steeds populairder in de esthetische geneeskunde over de hele wereld. Dat is niet voor niets, want het is een veilige en doeltreffende methode.

  Voordelen van HIFU:

  gladde en strakke huid zonder snijden

  • effectief bij rimpels en onzuiverheden in het gezicht

  • stimuleert de aanmaak van collageen

  • creëert een meer open oogopslag

  Welke zones kunnen?

  • voorhoofd

  • wenkbrauwen

  • oogleden en -kraaienpootjes

  • wallen

  • wangen

  • kaaklijn

  • onderkin 

  • hals

  Smile, you are beautiful! Gezonde tanden zijn heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daarom is de combinatie gezond én mooi wat iedereen het liefst heeft. Zijn jouw tanden verkleurd en lach je daarom minder graag? Zonde, want de bleekbehandeling van BodyRestyle Eindhoven zorgt op een simpele en veilige manier voor een lach om van te houden! Bij deze behandeling krijg je een non-peroxide bleekgel op je tanden. Na 15 minuten onder de LED-lamp, en eventueel één of meerdere herhalingen hiervan, heb je weer een stralend wit gebit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply