Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij verdient tijd voor jezelf
  Rate this post

  In ons hectische leven is het een behoorlijke kunst om de balans te vinden tussen werk, gezin, sport en het sociale leven. Als moeder heb je al snel de neiging om al je tijd aan de kinderen te besteden en vergeet je al snel jezelf. Maar jij verdient het om regelmatig tijd voor jezelf te nemen om alle spanningen weg te laten vloeien en volledig te ontspannen!

  Cynthia Dewi is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, en helpt jou te ontspannen door je een weldadige massagebehandeling te geven. Het ondergaan van een massage staat centraal in de behandeling. Massage is ook de expertise waarmee Cynthia haar praktijk begon. Massage is onderhoud van het lichaam en het soepel maken van je spieren terwijl je diep ontspant. Alles draait om balans.
  Een massage gaat stress te lijf doordat het zeer ontspannend werkt. Ook kan een massage preventief gegeven worden of bijvoorbeeld om de spierspanning na een sportprestatie te verminderen. Wellness begint zodra twee warme handen op jouw rug rusten. Het is niet enkel één behandeling waarmee problemen aangepakt worden, maar een combinatie. Cynthia geeft haar klanten ook voedingsadvies om hun voedingspatroon te optimaliseren, en indien het gewenst is ook suppletieadvies. Elke persoon is uniek, dus past Cynthia haar behandeling aan aan de wensen en doelen van iedere cliënt. Cynthia: ‘Je hebt één lichaam waar je jouw hele leven mee moet doen, dus wees er zuinig op! Je kunt gebruikmaken van de gratis inloopspreekuren. Die staan vermeld op de website.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply