Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jong en (borst) kanker
  Rate this post

  Je bent in de opbouwfase van je leven en kijkt de dood in de ogen. Jongvolwassenen met (borst)kanker zijn fysiek veerkrachtig, maar kunnen tijdens en na herstel emotioneel behoorlijk in de war zijn. Je bent het vertrouwen in je lichaam kwijt, hebt angst voor de toekomst en je omgeving wil graag dat je weer de oude wordt.

  Een 33-jarige cliënte, 4 jaar na de diagnose: ‘Ik voelde schaamte omdat ik de druk van buiten voelde weer mijn oude zelf te zijn, terwijl dat niet gaat. Ik wilde zelf ook graag weer de oude zijn. Behalve mijn lijf was ik mijn identiteit kwijt. Kanker heeft me veranderd en je had geen houvast te begrijpen wie ik dan wel was of zou moeten zijn. Het antwoord zit in jezelf, maar daar had ik nooit naar leren luisteren en mijn overleefstand hield me daarvandaan.’

  Rebalancing® is erop gericht het lichaam zijn natuurlijke balans te laten hervinden. Niet-erkende of -gevoelde emoties zijn opgeslagen in de vorm van blokkades en spanningen in het lichaam. Contactvolle aanraking helpt je emotionele blokkades, waar tijdens je ziekteproces geen ruimte voor was, te voelen en los te laten, zodat je energie vrijer gaat stromen. Zo komt er ook weer plaats voor vitaliteit en plezier. Je leert te luisteren naar de signalen en het tempo van jouw lichaam en gaat stap voor stap van overleven naar leven! Rebalancing is geschikt voor alle leeftijden en biedt je ook ondersteuning tijdens je ziekte­proces. Sessies worden (gedeeltelijk) vergoed door verzekeraars via de aanvullende verzekering. Benieuwd? Lees meer op mijn site.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply