Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jong geleerd is oud gedaan
  Rate this post

  Je kunt als ouder niet vroeg genoeg beginnen met het onderhoud van het gebit van je kindje. Het maken van een afspraak met de tandarts voor je kind of peuter is aan te raden, omdat de tandarts dan kan laten zien hoe het gebit het beste onderhouden kan worden.

  Wij erop ingesteld om kinderen op een goede en verantwoorde manier naar de tandarts te laten gaan. Ons motto is ‘jong geleerd is oud gedaan’. Wij proberen kinderen van jongs af aan bij te brengen dat een tandartsbezoek niet eng of erg hoeft te zijn. Kinderen moeten onbezorgd en zonder angst naar de tandarts kunnen gaan; vandaar dat wij ook aanraden kinderen zo jong (ongeveer vanaf het 2e jaar) mee te nemen naar de praktijk, zodat ze spelenderwijs de praktijk en de tandarts leren kennen. Een van de aspecten waar wij ook ons zeer mee bezighouden bij kinderen, is het aanleren van een goede mondhygiëne. Dit voorkomt een hoop problemen en werkt zeker mee voor in de toekomst en op latere leeftijd.
  Op onze website bieden wij momenteel ook een wedstrijd aan waarbij kinderen een interview kunnen winnen. Er zal dan een interview afgenomen worden en dit wordt in dit magazine gepubliceerd.
  Ook bieden wij in onze praktijk-app een poetslied aan voor kinderen. Dit is om het tandenpoetsen leuker te maken en, niet onbelangrijk, ook een stukje uitleg hoe er gepoetst moet worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply