Rate this post
 • Ik heb een jonge uitstraling gekregen
  Rate this post

  Als ik in de spiegel keek, had ik spijt. Spijt dat ik jarenlang stevig gerookt heb. Spijt van mijn verslaving aan de zonnebank. Spijt dat ik er nooit bij had stilgestaan wat mijn gedrag op den duur voor invloed zou hebben op mijn huid. Want ondanks dat ik nog helemaal niet zo oud ben, ik ben 38, werd ik door mijn rimpels vaak zo’n vijftien tot twintig jaar ouder geschat..

  Al heel lang voelde ik me daar niet prettig bij en eindelijk besloot ik dat ik er wat aan wilde laten doen. Omdat ­Beauty Masters treatment store dé beautysalon van ­Eindhoven is, ben ik daar eens langs gegaan om te informeren of ze iets voor me konden betekenen.
  Nadat ik heb verteld waar ik zo mee zat, werd mij de SEYO TDA-behandeling aangeraden: een behandeling waarbij de huid jonger gemaakt wordt met behulp van een jetstream van zuurstof.
  Inmiddels heb ik een kuur van zes behandelingen ondergaan. Tijdens de behandeling werd mijn huid niet aangeraakt. Het voelde als een lichte massage. Mijn rimpels zijn minder uitgesproken en vergeleken met voorheen zie ik een subtiele verjonging in mijn gezicht. Het is als het ware een mini-facelift. Ik krijg ook regelmatig reacties van anderen. Ze vinden me er zo goed uitzien, zonder dat ze precies kunnen aangeven wat er nu was veranderd. Laatst was er zelfs iemand die mijn leeftijd probeerde te raden en dacht dat ik 30 was!
  – Anke (38) uit Eindhoven

  Voordelen zuurstof­behandeling

   Reduceert bij regelmatig gebruik zichtbaar de diepte van de rimpeltjes
   Beschermt de huid
   Opbouw van depots in de dieper gelegen huidlagen
   Verhoogt de elasticiteit en spankracht van de huid
   Vult de huid op en voorkomt uitdroging
   Bevordert de vorming van collageen
   Activeert het celvernieuwsingsproces (ook bij de rijpere huid)
   Versterkt / optimaliseert het herstellend vermogen van de huid

  Tips van Sandra

  Deze producten moét je deze winter hebben

   Nightly lip treatment. Zet een streep door de lijntjes
   Precleance balm. Voor de schoonste huid ooit! Verwijdert gemakkelijk en snel mascara, foundation, make-up et cetera
   Stress Positive Eye Lift. Vermindert de tekenen van stress rondom je ogen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply