fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een jongere en frissere uitstraling

  Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die je uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken zijn huidveroudering, gewichtsverlies door een gezondere levensstijl, stress, slaaptekort en zware periodes. Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Een injectablesbehandeling kan een goede oplossing bieden voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien.

  Op 8 april 2017 start Instituut Jossy van der Zwan officieel met de franchiseformule ‘Perfect Age Beauty Center byRobert Schoemacher’. Bij een injectablesbehandeling worden de probleemgebieden aangepakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Cosmetisch arts dr. Robert Schoemacher en de artsen uit zijn ervaren team kunnen deze effectieve behandeling in het Perfect Age Beauty Center voor je uitvoeren.

  Overige behandelingen
  Behalve voor injectablesbehandelingen ben je ook voor cryolipolysebehandelingen, duurzaam ontharen met laser of tatoeageverwijdering met laser bij het Perfect Age Beauty Center aan het juiste adres. Deze behandelingen worden stuk voor stuk uitgevoerd door ervaren specialisten die werken met de meest geavanceerde apparatuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply